ZOO DE BARCELONA, Un aliat de la biodiversitat, Un projecte amb molt futur

ZOO DE BARCELONA, Un aliat de la biodiversitat, Un projecte amb molt futur

ZOO DE BARCELONA. Un aliat de la biodiversitat. Un projecte amb molt futur

Des de fa gairebé 125 anys, el Zoo de Barcelona és una finestra a la natura. Ha estat una eina d’aprenentatge per a les famílies, els grups escolars, els estudiosos i els investigadors generació rere generació. La feina dels seus professionals ha permès adquirir coneixements molt valuosos sobre centenars d’espècies que ara són indispensables per a la seva conservació en uns hàbitats cada cop més amenaçats. Durant aquest temps, el Zoo s’ha anat adaptant a les necessitats i exigències de la societat de cada moment.

Dintre d’aquesta evolució lògica, es troba el procés de reflexió iniciat per l’Ajuntament de Barcelona a principis de 2016 per plantejar-se com ha de ser el Zoo del futur per tal de seguir el seu camí com a centre dedicat a l’educació i a la conservació de la fauna. Experts, entitats socials i animalistes, tècnics i representants del Zoo i dels seus treballadors, membres de l’equip de Govern de Barcelona i representants dels Grups polítics municipals participen en aquest debat enriquidor que servirà per definir el model de zoo més adequat per a la nostra Ciutat.

Barcelona, com tantes ciutats compromeses amb la defensa de la fauna i la natura, vol tenir un zoo cada cop millor i més útil per a l’educació mediambiental i la protecció de les espècies animals. Aquesta és la seva principal responsabilitat i única raó d’existir. Llegiu aquí per què el Zoo és un important ALIAT DE LA BIODIVERSITAT