Activitats Granja (Gratuïtes)

< 1 - 2 - 3 >

Activitats educatives gratuïtes a la Granja

HorariDissabte  Diumenge
11:00Feines de grangerFeines de granger
11:30EnriquimentRaspallem la cabretes
12:00Cuida'l BéCuida'l Bé
12:30Cuida'l BéCuida'l Bé
13:00Cuida'l BéCuida'l Bé

 

Els infants i adults que visiten la GRANJA del Zoo poden fer d’autèntics grangers i moltes més activitats amb els nostres educadors/es. Tot jugant, aprenen com es cuiden els animals i algunes de les seves característiques més curioses. A la Granja, també hi tenim races autòctons catalanes que mostren la riquesa rural del nostre territori. Algunes estan en perill d’extinció i treballem per preservar-les.

Feines de Granger: Amb l’ajuda d’un/a dels nostres cuidadors/es, els infants realitzaran alguna de les tasques que es fan diàriament al nostre Zoo per mantenir sempre a punt les instal·lacions i garantir el benestar dels animals com: escombrar el pati de les ovelles, preparar el llit de les cabres o reomplir el dormitori dels rucs.

Raspallem Cabres nanes: Els infants, amb l’ajuda dels seus tutors, podran raspallar les nostres cabres nanes i aprendre per què i com la majoria d’animals fem la muda.

Enriquiments: Al nostre Zoo realitzem diversos tipus d’enriquiment per tal de millorar el benestar dels animals que hi viuen. En aquesta activitat els infants descobriran la importància d’aquestes tècniques tot participant directament en la seva preparació i observant com els animals hi reaccionen.

Cuina d’animals: Infants i familiars aprendran la importància de cada un dels aliments que necessiten els animals tot preparant el plat d’un d’ells guiats per un/a dels nostres cuidadors/es.

Cuida'l Bé: Amb l’ajut d’un/a educador/a, aprenem les diferències entre els animals domèstics i salvatges i la importància de la tinença responsable observant alguns dels nostres animals de ben a prop.