CERCADOR D'ANIMALS

Classificació:Hàbitat:Continent:Alimentació:

Restauració

Una mossegada ràpida o seure còmodament per gaudir d’un bon àpat. Sigui quina sigui la teva opció, sempre anirà acompanyada de la teva beguda preferida i seguida d’unes bones postres. El Zoo de Barcelona posa a la teva disposició una àmplia oferta de restauració.

Trobareu tots els centres en funcionament els caps de setmana i festius. Consulteu a les taquilles del Zoo o al Punt d'informació els centres de restauració oberts els dies feiners. 

Restaurants

Dama del Paraigua

Dama del Paraigua

Espai ampli i acollidor al costat de l’Aquarama, que ofereix un atractiu menú a base de carns i peix a la brasa, amb acompanyaments i amanida, seguits per un gran assortit de postres. Segons i postres en format de bufet lliure. Menú infantil.

Dissabtes i Diumenges de 12:30h a 15:30h

Les Àguiles

Les Àguiles

Irresistible la nova oferta del Grill Les Àguiles. Les nostres carns a la planxa, l´entrecot a la brasa, l´original fajita, .. acompanyat d´una saludable amanida faran que renovis energies en un moment ple de sabor.

A partir del 22 de juny de dilluns a diumenge de 10:30 a 17:00h i resta de l’any obert caps de setmana i festius.

Bars

Terrari

Terrari

Assortiment d´amanides, gran varietat d´entrepans calents i freds que pots acompanyar de snacks, refrescos, fruita i postres tradicionals.

Obert tot l’any coincidint amb els horaris d’obertura del Zoo.

Sabana Burger

Sabana Burger

El nou Sabana Burger amb unes hamburgueses amb la millor qualitat, que faran la delícia de grans i petits. Pots arrodonir el teu àpat amb una amanida completa, patates fregides de luxe, fruita i assortiment de postres.

A partir del 22 de juny de dilluns a diumenge de 11:00h a 19:00h.

Granja

Granja

Pots gaudir a la terrassa o a la zona de Self Service, de tota la nostra varietat de plats mediterranis, pollastre a l’ast, pizzes, arròs, amanides, menú variat i ben equilibrat.. I àmplia oferta de productes sense gluten. 

La Granja: Obert tot l’any a partir de les 10:30h fins hora tancament del Zoo.

Carpa Self: A partir del 22 de juny de dilluns a diumenge un cop finalitzat els casals d'estiu, de 13:00h a 16:00h.

Cabana natural

Cabana natural

Pots fer el teu esmorzar, dinar o berenar de forma ràpida amb tota la nostra oferta, també apta per a celíacs. Gaudeix del sabor de la fruita natural, o sucs... 

A partir del 22 de juny de dilluns a diumenge de 12:00h a 19:30h.

Cabanes

Cabanes

A qualsevol hora pots fer la teva parada i escollir entre l’àmplia oferta d’entrepans, gelats, pastisseria, refrescos...

En funció de la temporada i la zona, les trobaràs obertes entre les 10:30h i les 12:00h fins hora de tancament del Zoo.

Zoodolç

Zoodolç

Entra a la nostra botiga de dolços i comprova com els xocolates, les crispetes i l´oferta de llaminadures fan que per als més petits la visita al zoo sigui més inoblidable encara.

A partir del 22 de juny de dilluns a diumenge de 12:00h a 19h.

Zones de picnic

Zones de picnic

El Zoo de Barcelona compta amb quatre zones de pícnic a disposició dels visitants (busca’n la ubicació al mapa). Utilitza els contenidors de reciclatge que trobaràs al costat de les taules i ajuda’ns a tenir cura del medi ambient!

Si ets soci del Zoo gaudiràs de descomptes especials a tots els centres de restauració. No et perdis les promocions especials per a tu als bars i restaurants del zoo. Les famílies nombroses i les famílies monoparentals també gaudiran de descomptes especials, sempre que ho acreditin amb el carnet corresponent. (Aquesta promoció no és acumulable a altres descomptes). També pots confeccionar el teu menú especial per a celíacs.

També hi ha menú especial per a celíacs. També hi ha menú especial per a celíacs.