Zoolidari

< 1 - 2 - 3 >
La Festa de la Gorra al Zoo de Barcelona Els Pallapupes venen a passar el dia al Zoo! Dreamnight at the Zoo, amb mags i d'altres sorpreses!

El Zoo de Barcelona ha adquirit un doble compromís, amb la societat en general i amb els seus visitants en particular, conservar i protegir les espècies en perill d’extinció a través de programes de reproducció i d’investigació, així com promoure el coneixement de la biodiversitat mitjançant activitats educatives i formatives.

Aquests compromisos els comparteix amb els principals zoològics del món, però, a més, el Zoo de Barcelona, per la seva història, característiques i idiosincràsia pot i vol anar encara més lluny.

Ser un parc zoològic centenari, tenir una estreta i històrica relació amb la ciutat i amb la societat barcelonina i el fet de ser un dels grans símbols de l’oci cultural i familiar de Barcelona ha dut al Zoo, per voluntat pròpia, però també per reconeixement ciutadà i institucional, públic i privat, a esdevenir font i seu de nombroses campanyes de suport, sensibilització i difusió de  diferents projectes, esdeveniments i lluites altruistes, solidàries i de conscienciació.