Novetats

Projecte per a joves Objectiu animals

Objectiu animals: Aprenent a fotografiar el Zoo

 

La setmana passada, el Departament d'Educació del Zoo va organitzar un casal d’estiu per a nois i noies interessats en la fotografia que els participants han aprofitat de valent com es pot veure en les fotografies de més avall! La nostra enhorabona a tots. Realment ho han fet molt bé!

 

Guia dels rèptils i amfibis del Zoo

La Fundació Barcelona Zoo presenta la nova guia dels rèptils i amfibis del Zoo

La Fundació Barcelona Zoo acaba de publicar el 5è número dels “Quaderns del Zoo”, la Guia dels rèptils i amfibis del Zoo de Barcelona. Amb aquesta nova publicació, la col·lecció haurà completat la presentació per classes de totes les espècies d’animals que es poden observar al parc zoològic i també la seva flora. Els cinc quaderns, publicats en català, es poden consultar i descarregar en aquest pàgina web i també comprar per 10€ a les tendes del Zoo.

 

Voltor comú, Gyps fulvus

Tres voltors nascuts al Zoo s'alliberaran als Balcans

El Zoo de Barcelona té una llarga experiència en la cria d’ocells en captivitat i sempre ha dedicat esforços a la preservació de les aus amenaçades i en particular de les necròfagues, com els voltors.

 

Zoo Barcelona

27/05/17 Festa dels socis del Zoo Club. 125 anys d’infants gaudint com mai i d’adults gaudint com infants

 

Aquest any el Zoo de Barcelona compleix 125 anys i ho hem volgut celebrar amb els socis i sòcies del Zoo Club, nens i grans que segueixen de ben a prop la vida del nostre parc i que durant anys han fet amistat amb molts dels animals que hi viuen i també amb les persones que els cuiden o que treballem perquè la visita al Zoo sigui una bona experiència. Per agrair-los el seu suport i la seva companyia, dissabte passat vam organitzar una vetllada especial per passar-ho bé junts i, com sempre, meravellar-nos amb els animals i les seves històries.

 

Cries gasela dorcas Zoo de Barcelona

Neixen 6 cries de gasela dorcas al Zoo, després de 10 anys de la primera reintroducció d’exemplars al Senegal

Seguint les indicacions de la coordinadora del programa europeu de conservació (EEP) de la gasela dorcas  (Gazella dorcas osiris), el maig de l’any passat va arribar al zoo un mascle jove d’aquesta espècie originària de l’Àfrica amb  la missió de renovar  la línia genètica de la població que viu als zoos europeus. “El asturiano”, que és com els cuidadors anomenen aquest nou mascle reproductor perquè va néixer en un centre de cria d’Asturias, ha fet molt bona feina i ja s’ha estrenat com a pare de 4 mascles i 2 femelles.

Dia famílies nombroses FANOC

Diumenge 7 de maig, el Zoo amb les famílies nombroses

Un cop més, amb la primavera arriba la nostra cita anual amb les famílies nombroses. Com cada any, col·laborem amb FANOC per oferir un dia especial al Zoo per als seus associats, i les famílies nombroses en general, a un preu molt especial.

Aquest diumenge 7 de maig, totes les famílies nombroses són benvingudes al Zoo!

 

Nens fins al 18 anys, entrada gratuïta.

Adults, 50% de descompte: 9,95 € (tarifa estàndard 19,90 €).

ZOO DE BARCELONA

Enviem uniformes de treball al Congo per a cuidadors de primats en perill d’extinció

 

El Zoo de Barcelona i SOS Primates estem enviant roba i equipament de treball del nostre personal al Centre de Recuperació de Primats (CRPL) de Lwiro, localitat de la província de Kivu Sur de la República Democràtica del Congo (RDC). El Zoo col·labora des del 2010 amb el CRPL a través de les beques que atorga la Fundació Barcelona Zoo, destinades a la conservació, recerca i reintroducció d’espècies en perill d’extinció.