Dies de Zoo

Des del
al
Zoo Barcelona

Els animals del Zoo: D’on vénen? Com viuen? Per què hi són?

 

Aquesta és una activitat de matí o matí i tarda pensada per a infants de 5 a 13 anys per als dies de lliure elecció de les escoles.  Els educadors/es del Zoo, biòlegs amb molta experiència en tasques pedagògiques, agrupen els infants per edats (5 a 7 anys, 8 a 10 anys, 11 a 13 anys) i els endinsen d’una manera divertida i entenedora en el món dels animals i els en ensenyen alguns de ben a prop.

 

Per què hi ha animals al Zoo? D’on vénen? Com viuen? Què mengen? Com els cuidem? Per conèixer el passat, el present i el futur del Zoo i dels animals del Planeta. Per saber històries dels animals i aprendre a estimar-los  i respectar el nostre entorn. 

 

Per als nens i nenes que es queden a dinar, la tarda és el moment per una estona d’esbarjo i per reflexionar sobre tot el que s’ha après durant la jornada.

 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3


INSCRIPCIONS

Preus

Soci del Zoo Club:  42€ per nen/a (inclou dinar), 27€ per nen/a (no inclou dinar)
Soci Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 38 € per nen/a (inclou dinar), 24€ per nen/a(no inclou dinar)
 

No soci del Zoo Club:  47€/ per nen/a (inclou dinar), 29€ per nen/a (no inclou dinar)
No soci Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 42€ per nen/a (inclou dinar), 27€ per nen/a (no inclou dinar)

 

Places limitades


 

Més informació:

Departament d’Educació

Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

T. 932 256 787.

escolazoo@bsmsa.cat