Dies de Zoo

Des del
al
Zoo Barcelona

Un Carnestoltes bestial!

 

Aquesta és una activitat de matí o matí i tarda pensada per a infants de 5 a 13 anys per als dies de lliure elecció de les escoles.  Els educadors/es del Zoo,  professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques, agrupen els infants per edats (5 a 7 anys, 8 a 10 anys, 11 a 13 anys) i els endinsen d’una manera divertida i entenedora en el món dels animals i els en ensenyen alguns de ben a prop.

 

El Carnaval ens agrada molt perquè és un bon moment per disfressar-nos. Però som els únics que ho fem? Molts animals tenen colors i textures que els ajuden a sobreviure en el seu hàbitat i sembla que vagin sempre disfressats! Els nens i nenes que participen en aquest taller tan especial descobriran aquests aspectes dels nostres animals i moltes de les seves peculiaritats. Porta’ls a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura!

 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3


INSCRIPCIONS

Preus

Soci del Zoo Club:  42€ per nen/a (inclou dinar), 27€ per nen/a (no inclou dinar)
Soci Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 38 € per nen/a (inclou dinar), 24€ per nen/a(no inclou dinar)
 

No soci del Zoo Club:  47€/ per nen/a (inclou dinar), 29€ per nen/a (no inclou dinar)
No soci Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 42€ per nen/a (inclou dinar), 27€ per nen/a (no inclou dinar)

 

Places limitades


 

MÉS INFORMACIÓ

Departament d’Educació

Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

T. 932 256 787.

escolazoo@bsmsa.cat