Donem menjar als pingüins

Des del
al
Activitats Zoo de Barcelona

Vine a veure com mengen els pingüins!

 

Tots els matins s’anuncia per megafonia que els cuidadors estan a punt de donar el menjar als pingüins a la seva instal·lació.

 

A l’hora de menjar, els cuidadors de les aus s’acosten a la instal·lació dels pingüins amb les galledes plenes de peix de primera qualitat. Amb passes maldestres o bussejades impecables, els pingüins corren i neden cap al menjar. Tot són salts, moviment d’aletes i becs àvids per no perdre’s la racció de peixet!

 

Gavines rialleres,  esplugabous, martinets blancs i altres ocells que visiten l’arbrat del Zoo se sumen sempre al banquet. En tenim per a tots!

 

Els pingüins del Zoo són de l’espècie Humboldt (Spheniscus humbodti) i s’adapten molt bé al clima de Barcelona perquè provenen de les costes de Xile i Perú, tocant a la línia de l’Equador, on s’alimenten de crustacis, cefalòpodes i peixos de les aigües fredes que porta el corrent marí de Humboldt.

 

De vegades hem d’anul·lar algunes activitats per necessitats dels animals o si alguna incidència o raó tècnica ens hi obliga.

 

Dates: Tots els dies

Horaris: Anunciarem les sessions per megafonia