El poder dels animals

Des del
al
Casal-estiu

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo! Faran amics i aprendran moltes coses!

Sota el lema “Guardians de la natura”, els nens i nenes es converteixen en veritables guardians dels hàbitats i dels animals que hi viuen. Amb l’ajuda dels nostres especials hostes animals, descobreixen també tot el treball que fem al Zoo i passen uns dies esplèndids entre nosaltres!

 

 

Dies: Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres

Horaris: 09:00 h a 13:00 (sense dinar) o de 09:00 a 16:30 (amb dinar)

Edat: De 5 a 10 anys

 

 

Inscripcions a partir del dia 08 de maig a les 08:00.

Sessions informatives 4, 11 i 18 de maig. Informa-te’n més avall.


Inscripció

Què farem?

Vine a viure el món salvatge i a conèixer els superpoders animals! Cada animal és especial i té un superpoder per sobreviure al seu hàbitat. Si els coneixem,  entendrem com s’ho fan per subsistir a la natura i com fan front també a les amenaces causades pels humans, que estan posant una mica més difícil la seva preservació.

 

Els nens i nenes que participin en el casal es convertiran en autèntics “guardians de la natura” i enfortiran un lligam molt necessari amb els hàbitats i la seva fauna. També descobriran què fa el Zoo per contribuir a la conservació de la biodiversitat i passaran uns dies esplèndids amb els animals i els educadors.

 

Cada dia portarà sorpreses diferents, amb temps per visitar molts racons del Zoo, veure com els cuidadors atenen els animals, com els preparen el menjar i també ajudar-los en algunes d’aquestes tasques! No hi faltaran estones d’esbarjo, jocs i manualitats per endur-se un record especial d’una setmana inoblidable, sempre acompanyats dels educadors/es del Zoo, tots ells professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques i de lleure, responsables i molt engrescats!

Informació

 • 4 de maig: reunió presencial al Zoo, a les 18:00 h
 • 11 de maig: reunió telemàtica via Microsoft Teams, a les 18:00 h
 • 18 de maig: reunió presencial al Zoo, a les 18:00 h

 

Les famílies han d’inscriure’s a les reunions enviant un correu electrònic a escolazoo@bsmsa.cat que indiqui quin dia volen venir.

Aquelles famílies que s’inscriguin a la reunió telemàtica, rebran l’enllaç de la reunió uns dies abans.

Recomanem a les famílies no assistir amb els infants ja que no disposarem de servei d’acollida durant aquella estona.

Casal de 5 dies sense dinar:

 • Membres del Zoo Club: 135 €  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 120€   
 • No membres del Zoo Club:  145€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 135€ 

Casal de 5 dies amb dinar inclòs: 

 • Membres del Zoo Club: 210€  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 190€       
 • No membres del Zoo Club: 235€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 210€ 

 

 

Promocions especials (no acumulables amb altres descomptes):

Descompte del 5% si es fan 2 casals o s’apunten 2 germans i descompte del 10% en cas d’apuntar-se a 3 casals o més o s’apunten 3 germans o més, en la mateixa reserva

8.50 - Accés per les taquilles del Parc de la Ciutadella.

9.00 - Inici del casal i presentació de les activitats diàries

9.00 a 12.30 - Activitats amb animals del Zoo, variables segons el dia i el tema del casal. Entre activitats, es fa una parada per esmorzar. 

13.00 a 14.00 - Dinar

13.00 - Sortida desls participants que només venen al casal del matí

14.00 a 15.00 - Temps de joc

15.00 a 16.20 - Treballs de camp, dinàmiques de grup i d'altres activitats.

16.20 - 16.30 La recollida dels infants es farà per les taquilles del Parc de la Ciutadella.

Un cop feta la inscripció és imprescindible lliurar la següent documentació a escolazoo@bsmsa.cat:

 1. Full d’inscripció i autorització signat pel pare/mare o tutor legal de l’infant
 2. Fotocòpia del carnet de família nombrosa (si és el cas)
 3. Fotocòpia del carnet de membre del Zoo Club (si és el cas)
 4. Fotocòpia del certificat de discapacitat (si és el cas)
 5. Informe mèdic en cas d'intolerància o al·lèrgia alimentària per al servei de restauració zoodebarcelona@aramark.es  A/A Beatriz Castuera (En cas que dinin al casal)

 

 • Cal portar tota la documentació per a cadascun dels teus fills/es.
 • És obligatori fer arribar via correu electrònic (escolazoo@bsmsa.cat), com a màxim, 10 dies abans de l’inici del casal tota la documentació.
 • La documentació original signada s’haurà d’entregar el mateix dia d’inici del casal.
 • En cas que tota la documentació no es lliuri en els terminis indicats, la prereserva quedarà anul·lada automàticament.

Els nens i nenes han de portar roba còmoda i adequada a l'època de l'any. És convenient que portin un recanvi de roba i aconsellem duguin una gorra per cobrir-se del sol i que vinguin amb crema solar posada de casa (tot i que hi ha molts llocs amb ombra, no sempre estaran resguardats del sol). 

No és aconsellable que els nens/es portin objectes de valor com telèfons mòbils, jocs electrònics, càmeres de foto, diners, etc.

Cap a les 10.00h fem una curta parada en les nostres activitats i, si ho desitgeu, els nens/es poden portar un petit esmorzar.

 • El primer día se pasa lista de los niños/as cuando llegan y se da a sus padres/responsables una nota con el nombre de su educador/a. Es muy importante avisar el primer día al responsable de los casales o al educador/a si el participante será recogido por alguna/as otra/as persona/as y facilitar su/s nombre/s i DNI/s.
 • El Zoo dispone de un médico de guardia a partir de las 10:00 h de la mañana, que atenderá, en primera instancia, cualquier incidencia que pueda presentarse.
 • Si debe darse algún medicamento al participante, es necesario cumplimentar una hoja de autorización para que el Servicio médico lo administre.
 • La comida se sirve aproximadamente a las 13.00 h en uno de los restaurantes del recinto. Si tu hijo/a debe seguir alguna dieta especial o sufre alguna alergia o intolerancia, no olvides hacerlo constar en la hoja de inscripción y enviar el informe médico, donde se detalla el problema al servicio de restauración para que puedan gestionarlo, como mínimo, 10 días antes del inicio del casal, a zoodebarcelona@aramark.es
 • Algunas de las actividades del programa pueden ser suspendidas o cambiadas de día por causas derivadas del manejo de los animales.