El tritó del Montseny

Des del
al
Zoo Barcelona

Activitat Oberta 

 

La Diputació de Barcelona, la de Girona, la Generalitat de Catalunya, Forestal catalana i el Zoo de Barcelona, estem treballant conjuntament en un projecte Life atorgat per la Unió Europea, el “Projecte Life Natura 2000 (LIFE15NAT/ES/000757): Tritó del Montseny”.  L’objectiu és preservar aquest petit amfibi, l’únic vertebrat endèmic de Catalunya (viu exclusivament al massís del Monseny!) i un dels amfibis més amenaçats de l’Europa occidental. Entre altres accions, el seu programa de recuperació preveu millorar l’entorn natural, fer-ne cria en captivitat per garantir la repoblació i l’expansió de l’èspècie al seu hàbitat, i també fer tasques de sensibilització perquè tothom conegui el nostre tritó del Montseny i la seva situació.

 

Amb aquesta activitat podràs conèixer el nou Espai Life tritó del Montseny del Zoo, dedicat a l’educació, la recerca i la conservació en relació a aquesta espècie. Els nostres educadors t’explicaran tot el que hem anat descobrint sobre aquest animalet, com és, què menja, com viu i què hem de fer per assegurar la supervivència d’aquesta petita joia del Montseny.   

 

Lloc de Trobada: Espai Tritó del Montseny 

Horaris: 13:00 a 13:30 / 13:30 a 14:00

Informació

  • Activitat gratuïta.
  • Duració aproximada de 30 minuts per grup.

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul·lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.