Els oceans, mars i rius

Des del
al
Zoo Barcelona

Els secrets del Zoo

 

Animals com els cavallets de mar, les llúdrigues, els cocodrils, els pingüins, les tortugues... què tenen en comú? Que tots viuen a l’aigua!

 

En aquesta activitat ideal per al matí de dissabte adreçada als més petits de la casa, els educadors/es del Zoo, que són professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques, explicaran als nens i nenes tot el que vulguin saber d’aquests animals, com són, què mengen, com viuen. També els ajudaran a entendre que d’aquí a poc aquestes espècies podrien desaparèixer i és important saber tot el que podem fer per salvar els mars i els oceans d’arreu del món.


 

 

Horaris: 10.00 a 13.00h

Què farem?

Durant la seva ruta pel  Zoo, els petits exploradors fan molts descobriments que anoten al quadern de treball que els donem, amb espai per a les seves troballes i alguns passatemps. També fan un treball manual que s’enduen com a record d’una aventura bestial! Porta’ls a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura!

Preus

  • Adult membre del Zoo Club: 10€  
  • *Infant membre del Zoo Club: 5€
  • Adult no membre del Zoo Club: 20€  
  • *Infant no membre del Zoo Club: 15€

 

*Infant fins als 18 anys 

Informació

  • Inscripcions fins al dimecres anterior a l’activitat.
  • Places limitades.

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul·lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.

Vols reservar?

Per a tramitar la reserva, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.