Espai Life tritó del Montseny

Des del
al
Zoo Barcelona

Nou Espai Life tritó del Montseny

 

La Diputació de Barcelona, la de Girona, la Generalitat de Catalunya, Forestal catalana i el Zoo de Barcelona, estem treballant conjuntament en un projecte Life atorgat per la Unió Europea, el “Projecte Life Natura 2000 (LIFE15NAT/ES/000757): Tritó del Montseny”.  L’objectiu és preservar aquest petit amfibi, l’únic vertebrat endèmic de Catalunya (viu exclusivament al massís del Monseny!) i un dels amfibis més amenaçats de l’Europa occidental. Entre altres accions, el seu programa de recuperació preveu millorar l’entorn natural, fer-ne cria en captivitat per garantir la repoblació i l’expansió de l’èspècie al seu hàbitat, i també fer tasques de sensibilització perquè tothom conegui el nostre tritó del Montseny i la seva situació.

 

El seu nou Espai del Zoo està dedicat a l’educació, la recerca i la cria en captivitat per a la reintroducció. Vine a veure com és, què menja, com viu i què hem de fer per assegurar la supervivència d’aquesta petita joia del Montseny!

 

Horari: De dilluns a divendres de 11:30 a 15:30. Consulta les activitats especials dels caps de setmana i festius.

Lloc: Espai Tritó del Montseny 

No cal inscripció!

Places limitades

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul•lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.