La sabana Sahel

Des del
al
Zoo Barcelona

Dissabte d'aventura

 

Sabies que la sabana del Sahel recorre uns dotze països diferents al nord d’Àfrica? I que només té dues estacions durant l’any?

 

En aquesta activitat ideal per al matí de dissabte adreçada als més petits de la casa, els educadors/es del Zoo, que són professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques, explicaran als nens i nenes que aquest hàbitat africà està actualmente molt amenaçat per diferents motius, i què estem fent al Zoo per ajudar a millorar aquesta situació.


 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3

 

Horaris: 10:00 h a 13:00 h

Què farem?

Durant la seva ruta pel  Zoo, els petits exploradors podran descobrir els animals que hi viuen --elefants, girafes, gaseles, òrix, …-- i anotar-ho tot al quadern de treball que els donarem, amb espai per a les seves troballes i alguns passatemps. També faran un treball manual que s’enduran com a record d’una aventura bestial! Porta’ls a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura

Preus

Socis del Zoo Club:

19.00 €/infant


No socis del Zoo Club:

26.85 €/infant

 

I només per a socis del Zoo Club:

3 dissabtes diferents, 42.65€/infant (A utilitzar el mateix trimestre)

 

 
Promoció del 50% de descompte

Socis del Zoo Club:
9 €/infant

 

No socis del Zoo Club:
13 €/infant

Inscripcions

Inscripcions fins al dimecres anterior a l’activitat.
Places limitades.


Truca’ns o escriu-nos a:

Departament d’Educació

Informació i reserves: T. 932 256 787. Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

Informació: T. 937 065 656 de 09:00 a 20:00

escolazoo@bsmsa.cat

 

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul•lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.