La sabana Sahel

Des del
al
Zoo Barcelona

La sabana Sahel

 

Sabies que la sabana del Sahel recorre uns dotze països diferents al nord d’Àfrica? I que només té dues estacions durant l’any?

 

En aquesta activitat ideal per al matí de dissabte adreçada als més petits de la casa, els educadors/es del Zoo, que són professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques, explicaran als nens i nenes que aquest hàbitat africà està actualmente molt amenaçat per diferents motius, i què estem fent al Zoo per ajudar a millorar aquesta situació.

 

Durant la seva ruta pel  Zoo, els petits exploradors podran descobrir els animals que hi viuen --elefants, girafes, gaseles, òrix, …-- i anotar-ho tot al quadern de treball que els donarem, amb espai per a les seves troballes i alguns passatemps. També faran un treball manual que s’enduran com a record d’una aventura bestial! Porta’ls a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura!

 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3

 

Horaris: 10:00 h a 13:00 h

Preus

Socis del Zoo Club:    19.00 €/persona
No socis del Zoo Club:    26.85 €/persona
I només per a socis del Zoo Club:  3 dissabtes diferents, 42.65€/persona
A utilitzar le mateix trimestre

 


Inscripcions fins al dimecres anterior a l’activitat. Places limitades.  Truca’ns o escriu-nos a:

 

Departament d’Educació

Informació i reserves: T. 932 256 787. Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

Informació: T. 937 065 656 de 09:00 a 20:00

escolazoo@bsmsa.cat

 

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul•lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.