Les selves americana i africana

Des del
al
Zoo Barcelona

Dissabtes d'aventura

 

En aquest petit viatge descobrirem els perills que envolten les selves africanes i americanes, espais meravellosos amb mil colors diferents que amaguen moltes coses a descobrir.

 

En aquesta activitat ideal per al matí de dissabte adreçada als més petits de la casa, els educadors/es del Zoo, que són professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques, guiaran els nens i nenes en una excursió de descoberta d’animals molt especials, com els ximpanzés, els goril·les, els jaguars, els tapirs, les granotes verinoses i diferents tipus de rèptils.

 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3

Horaris: 10:00  a 13:00 

Què farem?

Durant la seva ruta pel  Zoo, els petits exploradors fan molts descobriments que anoten al quadern de treball que els donem, amb espai per a les seves troballes i alguns passatemps. També fan un treball manual que s’enduen com a record d’una aventura bestial! Porta’ls a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura!

Preus

  • *Infant membre del Zoo Club: 10€
  • *Infant no membre del Zoo Club: 20€

 

*Infant de 4 a 11 anys

Inscripcions

Inscripcions fins al dimecres anterior a l’activitat.
Places limitades.


Truca’ns o escriu-nos a:

Departament d’Educació

Dilluns a divendres de 09:00 a 14:00

Dilluns i dimecres de 15:00 a 16:30

T. 932 256 787

escolazoo@bsmsa.cat

 

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul•lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.