Què vols saber dels animals aquàtics?

Des del
al
Zoo Barcelona-mamifers aquatics

Què vols saber dels animals aquàtics?

 

Vine a descobrir els secrets del Zoo amb la teva família! Compartiràs una experiència inoblidable amb ells en un Zoo com mai l’heu vist!

 

De la mà dels educadors/es del Zoo i observant diferents animals aquàtics, descobrireu com són aquests animals i què tenen en comú. D’animals adaptats al medi aquàtic n’hi ha molts i són molt diferents entre ells, però comparteixen alhora algunes característiques interessants. Des de les aus fins els mamífers passant pels amfibis i els rèptils, en tots els grups de vertebrats hi ha animals que s’han adaptat a la vida en aquest entorn i en depenen per viure. Ens acompanyes a conèixer-los?

 

Durant la vostra ruta, visitareu zones interiors fora de la vista del públic, com les cuines on es prepara el menjar dels animals, i veureu com és la tecnologia que permet tractar l’aigua de les instal·lacions. I si ens cal ajuda, també us demanarem que participeu en alguna de les tasques diàries que el personal del Zoo fa amb els animals!

 

Tots els participants rebreu un dossier informatiu d’aquest matí de descoberta i els nens/es, també passatemps.

 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3

Horaris: 10:00 a 12:30 

Preus

Família sòcia del Zoo Club: 
30,25 € per família (inclou 2 adults i 2 infants). Suplement d’ 11,20€ per nen a partir del tercer.   


Família no sòcia del Zoo Club: 
89,60 € per família (inclou 2 adults i 2 infants). Suplement de 17,90 € per nen a partir del tercer.

 

Inscripcions fins al dimecres anterior a l’activitat. Places limitades.

Truca’ns o escriu-nos a:

 

Departament d’Educació

Informació i reserves: T. 932 256 787. Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

Informació: T. 937 065 656 de 09:00 a 20:00

escolazoo@bsmsa.cat

 

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul•lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.