Cuidadors i Veterinaris 4

m

En la foto de dalt ens veieu treballar a la granja, estem netejant el pati de les cabres de rasquera, us podeu fixar en el material que utilitzem. No és sempre el mateix, els cuidadors dels guacamais o dels dragons de komodo fan servir uns altres estris. S' ha de tenir en compte si l' animal és perillós o no i el tipus de substracte de la instal.lació.

Molta gent es pensa que cuidar un animal és netejar i donar de menjar, però és més complicat que això. Els cuidadors s'han de fixar si els animals están bé, mengen bé, caminen de manera normal, si dormen bé, si els excrements i les orines són normals.... Són els primers en donar la veu d' alarma si alguna cosa no va bé!.

I també són els encarregats de posar els enriquiments (joguines adients per les habilitats de cada animal), nosaltres hem fet unes quantes per diferents animals, les podeu veure a baix. Són importants per mantenir les habilitats dels animals, físiques i mentals, en forma!.

Nens i nenes, també s' ha d' estudiar molt sobre els diferents animals per saber el que és normal i el que no!.

Els que intervenen després, en cas de ser necessari, són els veterinaris per això tenim una clínica veterinària al Zoo i ràpidament es posen a solucionar el problema.

Com veieu tots col.laboren i ajuden!. Treball en equip!.

mmm

mmmm