Cuidadors i veterinaris 4

v

Hem passat tota la setmana aprenent a ser uns grans cuidadors d'animals!.

Quina feinada que hem tingut!. S' ha de netejar molt però amb estris diferents dels que tenim a casa. Al Zoo es fan servir escombres fetes amb branques (com les d' abans), pales, carretons, rastrells... Depenent del terra de la instal.lació dels animals i de les caques farem servir un estri o un altre. Curiós, oi?

A més, ens hem hagut de fixar com són les caques, els abeuradors, les menjadores, que no hi hagi res trencat i que els animals mengin i caminin bé.

També hem posat el menjar, que vam anar a buscar al magatzem, quaaaaaaant de menjar de tota mena!. I altres els hi hem fet enriquiments (joguines molt xules!).

Un dels dies vam anar a visitar els cavalls de la guàrdia urbana muntada i ens vam dutxar al seu pati!. Qué fresquets que vam quedar!. Ens van agradar molt els cavalls i les seves quadres , a més, ens van explicar tot el que feien per cuidar-los!.

Ens han dit que a vegades, els cuidadors han de fer cases per animals, com granotes i serps. Es diuen terraris i hem estat enfeinats fent una per cada un, sí que necessiten coses!.

L' educadora del Zoo ens ha explicat que no són mascotes tot i que els veiem petits i no mosseguin, com no viuen en una granja son animals salvatges com un lleó i els animals salvatges no han d' estar a les cases perque no podrien fer la feina que fan a la natura.

Quan els animals no mengen, ni es mouen o caminen malament hem d' avisar al veterinari que vindrà a fer un cop d' ull i a revisar-los. Ens han ensenyat la clínica veterinaria i hem curat a uns pacients de pelux amb el material dels veterinaris. Ha sigut molt divertit!

hjhmnjj