Cuidadors i veterinaris: mitjans

m

Els animals de la granja!.

Ja en sabem molt però per aprendre encara més hem anat a visitar les quadres dels cavalls de la guàrdia urbana muntada, uns policiesde quatre potes ben especials!.

Hem vist com els cuiden i els entrenen. Com els hi canvien les ferradures i els hi fan els guarniments!. Són espectaculars!.

Amb la lliçó apresa em fet el llit a les cabres del Gabón, però primer hem hagut d'anar a la pallera a buscar els encenalls i la palla. També hem aprofitat i hem agafat herba seca per elles i la Lluna, la nostra vaca frisona. És molt simpàtica!.

I mans a la feina! ha sigut molt divertit! I hem sigut els primers en provar el nostre llit! Les cabvretes dormiran ben còmodes!!!. L' Emilio, el granger ens ha ajudat molt!.

Ens hem adonat que a la granja els animals no ens tenen por si ens comportem com a cuidadors tranquils i fins i tot es deixen tocar. La educadora del Zoo ens ha recordat que això era perquè són animals domèstics i depenen dels grangers per tot!.

Hem parlat molt de les mascotes i ens ha quedat molt clar quins animals NO es poden tenir a casa, qualsevol animal que no visqui en una granja  ja que són animals salvatges!.

mm

m

mm

m

m

m