Cuidadors i veterinaris: petits

m

Hem visitat als dofins i hem pogut veure com els entrenen. No els ensenyen a fer trucs, els ensenyen a fer coses que necessita el veterinari: a estar quiets mentre li punxen a la cua per treure sang, a ensenyar les dents, a treure aire pel nas per agafar mocs en un pot, a sortir a fora per pesar-los en una balança...

I també els hi fan fer exercici amb diferents enriquiments o fent que saltin, si ells volen, clar. Em pogut veure que si no volen no entrenen i ens a agradat veure que no els castiguen només els deixen de felicitar. Ja ens agradaria que a l'escola ens fessin el mateix!.

Les educadores del Zoo també han aprofitat per explicar-nos que el mar està molt contaminat, sobretot per plàstics i que al Zoo els hi netegen l'aigua en uns filtres gegants i els hi revisen 3 cops al dia els seus cuidadors. I que el menjar que li preparen en diferents moments el descongelen i li pesen per cadascún dels dofins, no tots mengen igual.

També em donat de menjar als hipopòtams i els hi em fet un enriquiment als camells: pinso a dins de dues pilotes amb forats, que bé que s'ho han passat!.

I a la classe hem fet de veterinaris amb uns pacients molt especials, sort hem tingut que no es queixaven!. Eren animals de pelux!.

m

mm