Descobreix els mamífers del Zoo

m

Quins deuen ser els mamífers més especials del Zoo?. Això és el que hem descobert avui.

Tots hem dit que els dofins, quan els educadors del Zoo ens han fet la pregunta. I perqué  són especials?: Doncs per tenir unes mans i una cua transformades en aletes, un nas a la part de dalt del cap, un sistema d'ecos per poder veure amb la oïda en les profunditats marines i trobar peixos...

El que no sabíem és que n' hi havien més. Ja veureu a les fotos que els hi hem preparat joguines.

Com la guineu voladora que utilitza els sons que fa per intentar fer ecos i així poder veure amb la oïda quan li retornen. I no ens oblidem dels seus braços que s'han convertit en ales per poder volar!. No tingueu por que mengen fruita. Amb ells viuen els Muntjacs: un dels cèrvols més petits del món!.

Un altre espectacular és l' ós formiguer gegant: amb la seva llengua tan llarga i enganxosa per poder agafar les formigues i resulta que no té dents!. No els hi cal mastegar les formigues, tan petitetes que són!. També tenen una arma amagada: urpes gegants a les potes del davant!.

I no ens podem deixar un altre mamífer adaptat a l'aigua però també està molt a la platja. Sabeu quin és?. Tothom els hi diu foques però no ho són, si no us voleu equivocar mireu que tenen orelles.

Sí, són els fantàstics lleons marins de Califòrnia!. Ràpids a les platges però encara més a l'aigua ja que els seus peus i mans són unes fantàstiques aletes.

mmm