ELS LLEONS DE L' ESCOLA PROGRÉS SALUDEN A KIUMBE I FAMILIA!

EDUCADORS

Els petits de P5 com a grans lleons han vingut a la nostra sabana a saludar en Kiumbe i la seva familia!

Per això han hagut de trobar la sabana buscant les petjades del lleó d' entre altres animals i han trobat el que menja d'entre un munt de menjar.

Però no només han fet això també han pogut veure i tocar ben de prop materials com la mandíbula d' un lleó amb les seves dents esmolades i han congut com cacen i quins animals mengen. I també el seu pèl, així han vist que no tenen fred perquè a la sabana no en fa i que són mamífers. LA seva educadora del Zoo ha aprofitat per explicar com neixen, la seva alimentació de cadells...

I mentre presentava la familia de lleons del Zoo, amb un lleó ( en Kiumbe) i 3 lleones , s' han endut una gran sorpresa i una mica d' ensurt. Ja que el gran Kiumbe els ha vingut a saludar i han pogut veure com són realment de grans els mascles de lleó i quin tamany tenen les seves potes  i el cap amb aquesta melena impresionant!. També els han explicat per a que serveix.

Quins lleons més valents els de P5, avui han après els perills que tenen a la sabana africana i  que una familia de lleons no pot entrar al territori d' una altra!

 

m

mm