Gastronomia animal: 2

m

Visitem la cuina dels dofins per veure el que mengen cada día, la nostra Educadora ens ha explicat tot sobre els peixos i calamars que mengen i hem pogut veure el "plat" de cada dofí. Mengen quantitats diferents perquè no són iguals, n'hi ha d'adults, adolescents i més petits, mascles i femelles tampoc mengen igual. És a dir, la dieta és personalitzada!.

En el cas de lleons marins passa igual, cadascún d'ells té la seva nevera amb la quantitat exacte del que ha de menjar.

Hem vist les balances amb les que pessen als animals per veure si s'aprimen o engreixen i ajustar la dieta si cal.

Després hem anat a donar de manjar a altres animals piscívors: pingüins, bernats pescaires i llúdriga, quina vista tenen tan espectacular!.

També ens han parlat de la contaminació, sobretot per plàstics, dels mars i oceans. Ja n' havíem sentit a parlar però no ens imaginàvem que fos tan greu i que els animals se'l menjaven i es quedaven atrapats en  molts d'ells morint la majoria de vegades. Ens han dit algunes de les coses que podem fer per canviar això, són coses molt fàcils com portar carmanyoles, cantimplores i reciclar.

mm

m