Gastronomia animal: 2

m

Investiguem, mirem el que han menjat alguns animals, com?. Doncs hem mira't el que hi ha a les egagròpiles. Són boles de menjar que no han pogut digerir els bernats pescaires com escates, parts dures d' insectes, ossos...

Hem tingut l'ajuda d'un expert  en aquest tema que treballa com a cuidador al Zoo, el Josep. Ens ha portat les egagròpiles i ens ha explicat moltes coses. Al obrir-les hem trobat exoesquelet d'insectes, escates de peix, plomes... que em pogut mirar a la lupa. 

Al principi ens feia una mica de fàstic però am ajuda dels educadors del Zoo i uns guants ho hem superat ràpidament. Hem sigut científics investigadors per un dia!. Ens han explicat que moltes dietes d'animals es miren a través d'aquestes restes i d'excrements. No és gens fàcil veure als animals menjant a la natura. Així que toca posar-se guants, agafar bosses i buscar aquests rastres per la muntanya.

També hem vist com donaven de menjar als flamencs i com posaven un enriquiment al dragó de Komodo, ho ha trobat ràpidament gràcies al seu olfacte i hem vist no només com mengen els dofins, si no una de les estratègies que fan servir per pescar en grup si mireu la foto ho veureu!.

 

mmmm

mmm