Històries de cadells: grup2

m

Ens toquen els mamífers com nosaltres i els marsupials com els cangurs!.

Visitem als cangurs i ualabis, són una mica diferents i no només en el tamany. Els ualabis tenen una cria blanca, els educadors del Zoo ens han dit que és albina i ens han explicat el que significa.

Hem pogut veure molt bé la butxaca de la panxa on porten les cries perque hi havien varies femelles que en portaven. També ens han explicat com neixen i per a que serveix la butxaca, allà dins hi ha de tot!.

Després hem anat a donar un aperitiu de cucs als suricates i ens hem pogut fixar en els més petits i els hem pogut comparar amb els grans.

També hem anat a veure l' entrenament dels dofins i lleons marins i ens han presentat als més petits. Hem tingut molta sort i els educadors del Zoo ens han explicat moltes coses de la seva reproducció i hem pogut veure on tenen la vulva i el penis i com li fan les ecografies quan estan embarassades gràcies a l'entrament veterinari que els hi fan.

Per acabar li hem portat una pinyata al lleopard que hem fet tots plegats i hem pogut veure el que feia amb ella. Ha estat genial!.

mm

m

mm