Històries de cadells:3

m

Avui anem a visitar els cries i cadells d'algunes espècies en greu perill d'extinció de les quals el Zoo forma part de programes europeus de cria en captivitat i de reintroducció d'aquestes espècies al seu hàbitat. Aquest és el principal motiu de perquè aquests animals estan al Zoo.

Entre altres hem anat a veure al tritó del Montseny, que també forma part d'un programa Life, l' amfibi més amenaçat d' Europa i viu a casa nostra!. No només hem après coses del tritó, hem vist com mengen, on ponen els ous i les cries que hi ha al Zoo.

Després hem anat a veure al grup reproductor de gaseles dorcas, hem vist a les mares amb els petits i hem pogut veure com mamaven ie ls hi hem fet une nriquiment ben especial.

Hem tingut la sort de veure la petita cira d' oryx, que fa poc que ha nascut i que és una espècie que va desaparèixer de la natura i que gràcies als Zoos està tornant a casa.

I per últim els mangabeis, uns micos molt divertits i que tenen unes quantes cries i cadells perquè el grup del Zoo és una gran familia i tenen tot el que necessiten, incloses juguines i xuxes cada dia. A nosaltres, avui ens ha tocat preparar una joguina ben dolça a dins d'unes pilotes amb forats i els ha encantat!.

m