L' ESCOLA PERE IV VISITA LA SABANA I A LES GIRAFES!

m

Els petits de P4 són la classe de les girafes i han vingut de bon matí per trobar als animals que comparteixen hàbitat amb elles com les zebres, els nyus, estruç, elefants i lleons!

Només en arribar, les zebres han sortir de la seva quadra per saludar-los! Les han vist molt de prop i la educadora del Zoo ha explicat moltes coses d' elles, hem continuat veient als nyus que estaven molt enfeinats olorant el seu pati. Al arribar a l' estruç hem vist que era molt gran, i ens han explicat que era una femella que corria molt perquè no podia volar!

Al arribar als lleons hem fet cas a l' educadora del Zoo i ràpidament hem tingut una gran sorpresa: les lleones i el lleó ens han vingut a saludar! Ha sigut molt emocionant!

Després hem vist l' animal més pesat de la Terra: l' elefant! Qué gros! Els hem enxampant esmorzant i hem vist que compartien esmortzar!

I finalment hem arribat a les girafes, superaltes han anat sortint d' una en una i hem pogut veure a les 5 com caminaven i menjaven! També hem vist als seus companys: les gasel.les i la tortuga d' esperons!

A part d' explicar moltes coses han fet una sèrie de dinàmiques per conèixer més aspectes d' aquests animals: els hi han preparat menjar i han trobat el seu rastre! Han disfrutat molt!

mm

m

m

m

m