La volta al món en 80 espècies: 1

m

I per fi, la selva!.

Quines ganes de veure a tos els animals que estan ajudant al Zoo, ja que estan aquí pels problemes tan greus que tenen al seu hàbitat com la  deforestació (incendis Amazones, plantacions de plameres), el mascotisme, la cacera,la contaminació ... gràcies a estar al Zoo i als programes de cria en captivitat no han desaparegut. Però encara s'ha de fer molt més!.

Hem visitat i donat un aperitiu als hipopòtams pigmeus,hem vist als tapirs, les granotes verí de fletxa i aus com guacamis i lloros als que els hi hem preparat un collaret sorpresa!. Són una mica tímids però han acabat jugant moltíssim i l'han destroçat!.

Després hem anat a veure alguns primats: la gran familia d' orangutans que viuen amb els gibons, els goril.les amb el gran esquena platejada i els ximpanzés amb el Yogui demostrant qui mana.

Ens ha quedat molt clar que aquests animals són salvatges, el que vol dir que no són mascotes ni els agrada que els toquin, tenen una feina a la natura i a casa molts moren perquè no els sabem cuidar bé, al ser molt més delicats que els domèstics, que viuen a al granja.

m

m

mm