La volta al món en 80 espècies: 2

m

Anem de viatge a la sabana africana i visitem herbívors com el grup de zebres  i  nyus.

Després anem a trobar als més grans i amenaçats sobretot per la seva cacera: el rinoceront i les hipopòtames, a tots els hi hem preparat un aperitiu dolç i refrescant, només heu de mirar les fotos de sota per veure el que és.

I hem entrat al dormitori de les elefantes per preparar un joc amb premi: cacahuets. Com que són 3 els hi hem preparat 3 enriquiments per evitar possibles baralles. Al sortir hem vist que es banyaven!. Les educadores del Zoo ens han explicat quin sentit té que es banyin embrutant-se, és una gran crema solar!.

No ens podíem deixar als facoquers als que els hi hem posat pilotes amb i sense pinso, per a que s'entretinguin, mengin i facin exercici. Ha sigut tot un èxit!.

El penúltim el rei de la sabana: el lleó!. Quins carnívors tan impressionants, sobretot ens ha cridat molt l' atenció el mascle: Kiumbe Simba!.  I just al davant  les hienes tacades: són gegants, amb raó poden plantar cara als lleons!. Ens han explicat que no riuen, que es comuniquen així i són superresistens!.

A la tarda hem preparat tots plegats uns gelats naturals pels macacs, tenim unes ganes de veure'ls acabats demà i veure com se'ls mengen!!!.

m

m

m

m

m

 

m

m

m

 

m

 

m

m