Espais del Zoo

Terrari

Al Terrari del Zoo de Barcelona es troba una de les millors col·leccions d’amfibis i rèptils de tota Europa. Inaugurat l’any 1972, allotja rèptils i amfibis grans i petits: des de petits dragons, granotes fletxa o iguanes, fins als grans caimans d’ulleres. També destaquen el cocodril nan i diverses espècies de serps gegants, com la pitó i la boa.

Tots aquests rèptils i amfibis viuen en espais on es manté la temperatura i la humitat necessàries per tal que hi puguin viure amb total normalitat i en plenes condicions. En els darrers anys s’han fet diverses remodelacions en les instal·lacions, que han servit per a redecorar els espais i per donar-los un aspecte naturalitzat.

El Terrari també compta amb una sala de reproducció assistida per animals, oberta al públic, on es troben petites cries de tortugues, de serps i d’iguanes. Al final del recorregut per la instal·lació, hi ha una passarel·la de fusta que connecta diverses basses d’aigua des d’on es pot observar un enorme cocodril siamès i una mostra variada de peixos.