Investiguem el comportament animal

Zoo Barcelona

L'activitat consta d’una part prèvia per introduir als nens i nenes en el paper d’un investigador del comportament (etòleg) de tres mamífers significatius de la sabana (lleó, girafa i elefant) i començar a prendre contacte amb el mètode científic.

Durada: 2 hores

Aquesta activitat està adreçada als alumnes del Cicle Superior de Primària i ESO.

L’estudi científic és molt important a l’hora d’entendre el comportament dels animals. Mitjançant hipòtesis i l’observació podem treure’n l’entrellat de moltes pautes i conductes. Així doncs durant aquest taller, amb una metodologia vivencial, els/les alumnes es posaran a la pell de grans naturalistes per entendre com treballa un científic i veure com és la vida animal.

Competències:

 • Competència bàsica:
  • Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.
  • Competència del tractament de la informació.
  • Competència matemàtica.
 • Competència metodològica:
  • Capacitat d’aprendre a aprendre.
  • Capacitat d’observació.

Objectius:

 • Entrenar als/les alumnes en l'observació dels animals i la recollida de dades amb el full de registre per resoldre l’enigma inicial.
 • Explicar el mètode científic de manera lúdica als/les alumnes.

 

Grup petit: 188 € (fins a 20 alumnes). Per cada alumne addicional fins a 25, el preu són 8,15 €/alumne. L’activitat és gratuïta per als mestres.

Grup gran: 233 € (fins a 29 alumnes). Per cada alumne addicional fins a 31, el preu són 8,15 €/alumne. L’activitat és gratuïta per als mestres.

Per a grups de participants amb discapacitats i residències amb dificultats econòmiques el preu són 7 € per persona i els acompanyants gratuïts.

 

BONIFICACIÓ ESPECIAL ÈPOQUES VALL

Si dueu a terme la vostra activitat educativa amb el Departament d’Educació durant els mesos de setembre, desembre, gener i febrer gaudireu d’un 20% de descompte en el preu de l’activitat. Si, a més, durant aquests mesos feu l’activitat en dilluns o dimarts, el descompte serà del 30%.(*)

(*) En cas que una activitat contractada amb el Departament d’Educació, acollida a aquesta promoció, s’hagi d’anul·lar per una incidència de força major, es procurarà bescanviar-la per un altre dia, sempre en les mateixes condicions prèviament contractades.

Vols reservar?

Per a tramitar la reserva, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.