Entrades i abonaments

Vine a conèixer de prop els animals del Zoo i gaudeix d’un dia ple d’experiències emocionants.

Compra ja la teva entrada on-line amb un 50% de descompte! 

Preguntes freqüents

No es permet l’entrada al Zoo d’animals domèstics de cap mena, excepte els gossos d’assistència amb la seva corresponent targeta sanitària, ja que es tracta d’animals especialment ensinistrats i així ho exigeix la normativa legal vigent. Penseu que la presència de gossos o d’altres animals provoca nerviosisme i estrès als animals del Zoo.

Sí que es permet portar menjar i begudes de l’exterior. Al recinte hi ha diferents àrees de pícnic que podeu utilitzar lliurement. Us preguem que recolliu les deixalles i que feu un ús adequat de les papereres de reciclatge. Recordeu que està totalment prohibit donar menjar als animals!

Per a la seguretat dels nostres visitants està totalment prohibida l’entrada de bicicletes, patins o patinets. Trobareu zones d’aparcament de bicicletes a les dues entrades del recinte.

El recinte està adaptat amb rampes o, en el cas de l’Aquarama, amb una plataforma elevadora d’ús exclusiu per a les persones que es desplacen en cadires de rodes.

No es permet sortir del Zoo i tornar-hi a entrar amb la mateixa entrada.

El Zoo està obert cada dia; només tanca el dia de Nadal a la tarda. Per a més informació consulteu l’apartat Horaris.

No es permet en cap cas banyar-se amb els dofins ja que això els podria provocar estrès i podria tenir conseqüències per a la seva salut. Tampoc es permet acariciar-los ni tenir-hi contacte directe.

Està totalment prohibit tocar cap cria d’animal, ja que això en podria alterar la conducta i, fins i tot, provocar-los problemes de salut. Tampoc es permet tocar els animals adults.

Al Zoo no acceptem animals de particulars, ja siguin domèstics o salvatges. Els animals que arriben al Zoo provenen sempre d'intercanvis i cessions d'altres institucions zoològiques.

Si us veieu en la necessitat de donar un animal en adopció, podeu sol·licitar informació al Centre de Protecció Animal de la Generalitat de Catalunya, al telèfon 93 567 08 15.

La inscripció al Zoo Club es pot formalitzar de dues maneres:


1- En persona, al Punt d’Informació del Zoo. Per fer-vos el carnet individual, cal que porteu el DNI i que faciliteu les dades bancàries per a les futures renovacions del contracte. Per fer-vos socis familiars cal que porteu el DNI dels pares i el llibre de família.


2- A través de la pàgina web del Zoo. Una vegada formalitzada la teva alta, passades 24 hores podràs recollir els teus carnets i contracte a la taquilla de l'entrada del Zoo pel carrer Wellington i començar a gaudir del Zoo Club i els seus avantatges.

El carnet del Zoo Club té una validesa de 12 mesos a partir de la data d’alta.

Un cop passades 24 h després d'haver fet l'alta per Internet, ja podeu venir al Zoo (taquilla del carrer Wellington) a recollir els vostres carnets (imprescindibles per accedir al Zoo), firmar el contracte i començar a gaudir del Zoo Club i els seus avantatges. No us oblideu de portar tota la documentació que se us requereix en fer l'alta.

Podeu tramitar la baixa de soci del Zoo Club mitjançant un correu electrònic (zooclub@bsmsa.cat) enviat a través d'aquesta pàgina web, indicant el nombre de soci, el nom i els cognoms, i el DNI de la persona titular. La vostra sol·licitud serà efectiva a partir de la data de caducitat del carnet.

És imprescindible presentar el carnet de soci per accedir al recinte. En cas de pèrdua, se n’haurà de fer un duplicat que té un cost de 2.05€.

El preu d’entrada per a les persones amb discapacitat és de 5,65€. Per acollir-se a aquesta modalitat d'entrada és imprescindible acreditar un mínim del 33% de grau de discapacitat mitjançant la presentació del certificat de grau de disminució i/o targeta acreditativa de la discapacitat. Inclou l'entrada gratuïta d'un acompanyant per a aquelles persones discapacitades que no es puguin valer per elles mateixes, sempre i quan compleixin amb els requisits de “condició d’acompanyant” (*)
  (*) Condició d’acompanyant. La única documentació vàlida és la següent: a) Resolució de l’ICASS o de la Comunitat Autònoma corresponent; b)  targeta acreditativa de la discapacitat > 33% disminució de cada Comunitat Autònoma on consti la necessitat d’acompanyant.

En presentar el carnet de família nombrosa a les taquilles, s’aplica un descompte del 20% sobre el preu de l’entrada.

En presentar el carnet de família monoparental a les taquilles, s’aplica un descompte del 20% sobre el preu de l’entrada.