La Selva Asiàtica

Des del
al
Zoo Barcelona

Disssabte d'Aventura

 

En què es diferencia una selva de la resta d’hàbitats? Com és la seva vegetació? Són iguals totes les selves, o depèn del continent? És fàcil amagar-s’hi?

 

En aquesta activitat ideal per al matí de dissabte adreçada als més petits de la casa, els nens i nenes s’endinsaran a les selves asiàtiques i descobriran alguns dels animals més grans i espectaculars que hi viuen, com els tigres i els orangutans, en greu perill d’extinció. Seran els seus guies els educadors del Zoo, professionals del camp de les ciències naturals molt engrescats i amb molta experiència en tasques pedagògiques.

 

Durant la seva ruta pel  Zoo, els petits exploradors fan molts descobriments que anoten al quadern de treball que els donem, amb espai per a les seves troballes i alguns passatemps. També fan un treball manual que s’enduen com a record d’una aventura bestial! Porta’ls a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura!

 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3

 

Horaris: 10:00 a 13:00 

Preus

Socis del Zoo Club:    19.00 €/persona
No socis del Zoo Club:    26.85 €/persona
I només per a socis del Zoo Club:  3 dissabtes diferents, 42.65€/persona
A utilitzar le mateix trimestre

 


Inscripcions fins al dimecres anterior a l’activitat. Places limitades.  Truca’ns o escriu-nos a:

 

Departament d’Educació

Informació i reserves: T. 932 256 787. Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

Informació: T. 937 065 656 de 09:00 a 20:00

escolazoo@bsmsa.cat

 

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul•lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.