El Bosc Mediterrani

Des del
al
Zoo Barcelona

El bosc mediterrani

 

De boscos n’hi ha a moltes regions del món, però els nostres són especials ja que alberguen moltes espècies pròpies que no viuen en altres regions del Planeta.

En aquesta activitat ideal per al matí de dissabte adreçada als més petits de la casa, els educadors/es del Zoo, que són professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques, explicaran als nens i nenes què tenen d’especial els boscos i si són tan diferents a les selves com ens diuen. També els alertaran del perill en què es troben i els explicaran què podem fer entre tots per salvar-los. Perquè una petita acció és una gran victòria per la natura.

 

Durant la seva ruta pel  Zoo, els petits exploradors fan molts descobriments que anoten al quadern de treball que els donem, amb espai per a les seves troballes i alguns passatemps. També fan un treball manual que s’enduen com a record d’una aventura bestial! Porta’ls a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura!

 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3

 

Horaris: 10:00 a 13:00 

Preus

Socis del Zoo Club:    19.00 €/persona
No socis del Zoo Club:    26.85 €/persona
I només per a socis del Zoo Club:  3 dissabtes diferents, 42.65€/persona
A utilitzar le mateix trimestre

 


Inscripcions fins al dimecres anterior a l’activitat. Places limitades.  Truca’ns o escriu-nos a:

 

Departament d’Educació

Informació i reserves: T. 932 256 787. Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

Informació: T. 937 065 656 de 09:00 a 20:00

escolazoo@bsmsa.cat

 

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul•lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.