Connecta’t al blau diumenge 7 d’abril!

Connecta't al blau 2019

 

Aquest diumenge 7 d’abril el Zoo participarà com cada any a la festa per l’autisme “Connecta't al Blau”, organitzada per l’Associació Aprenem, que vetlla per les persones amb trastorns de l’espectre autista.  La festa s’emmarca en el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, i té l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les necessitats de les persones amb aquest trastorn i les seves famílies, reivindicar els seus drets i celebrar la diversitat amb una festa per a tothom, ciutadana i familiar.

 

Hem posat a disposició de l’associació entrades-donatiu al 50% de descompte, que poden ser adquirides a través de Ticketea i una part dels recursos que es recaptin es destinarà a treballar per la inclusió dels infants amb autisme.

 

Als accessos del Zoo, hi trobaràs un estand de l’Associació on voluntaris d’Aprenem informaran els visitants i validaran la teva entrada per fer una visita solidària al Zoo!

 

Simultàniament, el “Connecta’t al Blautindrà lloc a 15 espais més de Barcelona, com el Liceu, el Jardí botànic o el Museu de Ciències Naturals, tots amb propostes interessants per passar-ho bé mentre aprenem a entendre i ajudar els altres.

 

Connecta-t'hi tu també!