Jornada Posa’t la gorra 3 de juliol

Posa't la gorra 2022

 

Com cada any, el Zoo de Barcelona col·labora amb l’Associació AFANOC Nens amb càncer i celebra al Zoo la jornada solidària Posa’t la gorra el pròxim diumenge 3 de juliol. Compra la teva entrada solidària i una gorra de Pepe Jeans a un preu molt especial *!

 

Preu adult (a partir de 13 anys): 12,50 euros (inclou entrada al Zoo i 1 gorra)

Preu infantil (de 3 a 12 anys): 9 euros (inclou entrada al Zoo i 1 gorra)

Els nens menors de 3 anys tenen l’accés gratuït. Demana l’entrada a 0 € a les taquilles.

 

 

Vine a viure el Zoo i la vida que hi bull, coneix el Nou Espai Invertebrats i participa en el taller Pintacares amb els voluntaris d’AFANOC d’11:00 a 13:30 h! També podràs visitar la seva carpa i una exposició sobre els 20 anys de la campanya “Posa’t la gorra”. Obert a tot el públic del Zoo i els socis del Zoo Club!

 

 

COM COMPRO LA MEVA ENTRADA + GORRA PEPE JEANS?

Compra ja les teves entrades al nostre web, exclusivament, o a les taquilles del Zoo el mateix dia 3 de juliol.

Si compres les teves entrades on line, el dia de la jornada podràs validar-les  directament als torns d'accés amb el teu mòbil sense haver de passar abans per les taquilles!

 

Entrega de gorres (1 per entrada) a la carpa d’AFANOC a la plaça de la Dama del Paraigua de 10:00 h a 18:00 h presentant l’entrada el mateix dia 3 de juliol.

 

*Promoció limitada

 

 

 

20 ANYS DE POSA’T LA GORRA!

 

El Zoo de Barcelona ofereix el seu suport a AFANOC [https://afanoc.org] des de la primera festa Posa’t la gorra, fa ja 20 anys! Part de la vostra entrada estarà destinada a AFANOC i la seva tasca en favor dels infants i famílies afectats per aquest greu problema. Entre els principals projectes d’AFANOC, es troba la magnífica Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar a Barcelona per rebre tractament als hospitals.

Us esperem al Zoo!