Jornada Salvem el Fartet

Zoo Barcelona

 

El Consorci del Delta del Llobregat està realitzant un pla de recuperació del Fartet (Aphanius iberus) amb la col·laboració del Zoo de Barcelona.

 

Dins d’aquest projecte que engloba conservació, recerca i educació es treballa  el programa pedagògic “Salvem el Fartet”, que pretén conscienciar als alumnes de la importància de la conservació d’aquesta espècie i fer-los partícips del pla de recuperació.

Una de les iniciatives d’aquest nou curs ha estat reunir a totes les escoles que formen part del projecte i que donen sentit al programa educatiu. L’objectiu de la jornada ha estat fer partícips del desenvolupament del projecte fomentant el diàleg i el coneixement mutu dels centres educatius implicats, compartint la metodologia de treball, la didàctica i l’experiència educativa, a més a més d’informar-los que aquest projecte ha estat reconegut amb el Premi AIZA 2019, agraïm a AIZA el seu suport.

 

Per aquest motiu, agraïm la implicació dels representants dels centres educatius presents en la 1a trobada del programa educatiu "Salvem el Fartet" i esperem que hàgiu gaudit d'una bona jornada!

fartet

 

fartet