Jornada Visió per a tothom 2017

Jornada Visió per a tothom 2017

Aquest dissabte 30 de setembre, de 10:00 a 18:00, la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera, organitza la seva quarta jornada familiar solidària al Zoo de Barcelona.

 

El motiu de l’organització d’aquesta jornada és doble: en primer lloc, sensibilitzar el públic sobre la realitat de les persones amb baixa visió i pocs recursos econòmics, i en segon lloc, recaptar fons per al projecte “Visió per a tothom a Catalunya”, destinat a persones en risc d’exclusió social que pateixen malalties visuals a casa nostra.

Una malaltia visual o una baixa visió no detectada a temps pot tenir conseqüències molt negatives en els infants, com un fracàs escolar que es podria haver evitat i la consegüent dificultat per accedir a estudis superiors o una formació laboral que s’ajusti a les capacitats de cadascú.

 

Per participar en aquest dia solidari, només cal que compris a les taquilles del Zoo la teva entrada a meitat de preu per als adults i gratuïta per als nens menors de 12 anys si compres unes ulleres solidàries per 5 €

 

Sigues solidari i obre ben bé els ulls per veure tots els animals del Zoo i participar en les activitats que els voluntaris de la Fundació FRMB han preparat a la Plaça de la Dama del paraigua!

 

 

A banda d’aquest projecte a Catalunya, des de fa 9 anys la Fundació Ramon Martí i Bonet desenvolupa projectes en altres indrets del món, amb els quals també pots col·laborar.

 

Foto FRMB