Obrim la convocatòria de beques de la Fundació Barcelona Zoo 2018

Turó, fauna autòctona

 

Com cada any, la Fundació Barcelona Zoo ha obert el procés de sol·licitud de beques per a projectes de recerca i conservació per aquest any 2018. Amb aquestes beques volem impulsar projectes que comparteixin els valors del Zoo de conservació, educació i sensibilització envers la biodiversitat.

 

Enguany es convoca:

 

  • 14ª Edició Beca Floquet de Neu per a projectes que potencien la recerca sobre els primats en qualsevol d’aquestes disciplines: conservació, ecologia, genètica, etologia, capacitats cognitives, reproducció, comunicació, benestar animal, etc., tant en condicions de captivitat com de llibertat.

 

 

  

Des de l’any 2009, el Zoo ha destinat un total de 827.242 € a beques, que juntament amb els programes de recerca i conservació que duem a terme, mostren el nostre compromís amb la protecció de la fauna més amenaçada.

 

El termini de presentació de les sol·licituds i projectes per a cada convocatòria d’aquest 2018 s’acaba el dia 3 de juny.  Pots consultar les bases de les convocatòries fent clic als enllaços, o al web de la Fundació Barcelona Zoo.