Serveis

Posem a la vostra disposició tots els serveis que necessiteu per gaudir d'un gran dia al Zoo! Serveis alimentaris, botigues, jocs infantils, servei mèdic, taquilles, entre d'altres. Cerqueu la seva ubicació al mapa.
La Dama

Restaurant La Dama

Cuina mediterrània de temporada, saludable i ecològica a La Dama, el nou restaurant del Zoo. Un autoservei free flow amb punt de cuina en viu i àmplia terrassa a la plaça de la Dama del Paraigua. A més, servei de cafeteria, opcions veganes/vegetarianes, menú infantil i menjar per emportar a les zones de pícnic del parc.

 

Horari:

Tots els dies de 10.30 a 16:00 h

 

Reserva aquí taula i consulta la carta!
Cadires de rodes

Cadires de rodes

Disposem d'un Servei de cadires de rodes gratuït per a persones que de forma habitual no la necessiten però que els hi pot facilitar la visita del Zoo.


Les cadires es poden demanar a qualsevol dels dos accessos al Zoo. Les cadires es desinfecten abans i després del seu ús.

Zoo Barcelona

Seients infantils ergonòmics

Seients ergonòmics on podràs deixar el teu nadó mentre facis ús dels serveis. La cadira està feta de materials naturals, adequats per als infants, i el seu disseny garanteix la seva fermesa i seguretat durant l’ús supervisat. 

 

Ubicació: Wellington, Aviari, Granja i Terra dragons.

Zoo Barcelona

Les Cabanes

Al zoo  trobaràs  la Cabana dels bongos. Hi pots demanar entrepans freds per a totes les edats, i  varietat de begudes, snacks i gelats.

 

Horari: 

La Cabana davant de bongos: Caps de setmana i festius de 12.15 a 16 h.

Sala lactància

Sala de Lactància

En el Zoo de Barcelona disposem d'una sala de lactància situada al costat del Restaurant La Morera perquè puguis gaudir d'un espai confortable en el qual atendre les necessitats d'alimentació i higiene del teu bebè.

Zoo Barcelona

Canviadors als lavabos

Trobaràs canviadors de bolquers a molts dels lavabos del Zoo, com els que hi ha situats a komodos ,  l’Aviari o a l’entrada del carrer Wellington.

Jocs infantils - Zoo Barcelona

Jocs infantils

A la zona central del Zoo, al costat de la instal·lació dels Flamencs de Cuba, hi trobaràs una àrea de joc per a nens que inclou jocs adaptats per a nens amb mobilitat reduïda. També trobaràs una altra àrea de jocs per a nens a la Granja del Zoo.

Zoo Barcelona

Consignes gratuïtes

Visita el Zoo més còmodament amb les consignes de guarda d’objectes.

 

Pots deixar de manera gratuïta les teves pertinences pesants a les consignes, ubicades a l'accés del carrer Wellington.

Zoo Barcelona

Accessibilitat

Totes les instal·lacions del Zoo estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.  
 

Zoo Barcelona

Punt d'informació

Algún dubte sobre la teva visita? Adreça't al Punt d'Informació! El trobaràs a les taquilles del carrer Wellington

Servei mèdic - Zoo Barcelona

Servei mèdic

El trobaràs al costat de l'edifici d'oficines, a prop de l’entrada del carrer Wellington, a la zona central del Zoo.

Zones de Picnic - Zoo Barcelona

Zones de pícnic

Quin millor pla que un pícnic al Zoo? Hi ha dues zones habilitades (busca’n la ubicació al mapa: Dama del Paraigües i Parlament) I no t'oblidis d'utilitzar els contenidors de reciclatge que trobaràs al costat de les taules! Així ens ajudes a tenir cura de l’entorn de manera responsable.

Zoo Barcelona

Botigues

Per comprar records del Zoo de Barcelona i articles relacionats amb la fauna i la natura, visita la botiga del Zoo. Gaudeix de descomptes i/o avantatges amb el carnet del Zoo Club!

 

Horari: 

Cada dia de 10 h fins a tancament del parc.