Blog d'educació

Participants preparant l'enriquiment dels ximpanzés

Dia especial al Zoo de Barcelona

Avui és festa a l'escola, i com sempre al Zoo de Barcelona hem preparat una activitat especial per a tots aquells nens i nenes que s'han apuntat al Dia de Zoo. de la mà dels nostres educadors/es estan aprenent com cuidem dels animals que viuen al Zoo, com preparem i repertim el menjar i quins són els enriquiments que més els hi agraden. A la foto podeu veure com els participants estan preparant els saquets de roba amb fruits secs per els ximpanzés.

tortugues

Els rèptils també han celebrat el Halloween

Tot i que les carbasses no formen part de la dieta normal de les tortugues gegants terrestres, podeu veure com la tortuga s’ha apropat i s’ha menjat la carbassa un cop el cuidador li ha col·locat a la seva instal·lació.

El grup de les mangostes buscant menjar dins la carbassa

Mangostes celebrant Halloween

Com podeu veure a la foto, les mangostes s’ho han passat d’allò més bé buscant la presa viva dins de les carbasses, un enriquiment semblant però alhora diferent del que reben cada dia. Com no podía ser d'una altra manera, després de les mangostes, els suricates també han rebut aquest premi.

primats

Els primats celebrant la festa de Halloween

Un dels animals que han rebut carbasses durant el dia de Halloween han estat els goril·les. Els educadors han pogut explicar a la gent com els seus cuidadors preparen i col·loquen les carbasses a les instal·lacions. Altres animals com els orangutans i els ximpanzés també han rebut carbasses durant aquest dia.

 

halloween al zoo

Halloween al Zoo de Barcelona

Aprofitant la festa de Halloween molts dels nostres animals han rebut una dieta molt especial en un dia com aquest. Amb l'ajuda de les diferents seccions del Zoo, els nostres educadors han ensenyat als visitants que els hi preparem als animals en aquest dia. I, com no podia ser d'una altra manera, als nostres animals els hi ha encantat aquest canvi de dieta, encara que sigui un cop l'any.

Zebres

Últim dia de vacances al Zoo

Durant el dia d'avui els participants del casal han pogut ajudar-nos a alimentar a alguns dels animals del Zoo tot aprenent  com són aquests animals. Han pogut veure de molt a prop com són els hábitats d'aquests animals i com els cuidem.

aus

Observem les aus

Una de les colònies de Bernats pescaires més grans de Catalunya viu als arbres del Zoo. Avui els hem pogut conèixer i observar amb atenció.

 

aus

aviari

 

gastronomia0

L'alimentació: una funció vital

Els nens i nenes han aprés la importància de l'alimentació rica i variada que es dona al Zoo en funció de les espècies 

Primer  hem preparat el menjar amb dues cuidadores

gastro2