El Zoo es “connecta al blau” per l’autisme

connectat

 

El proper dia 2 d’abril el Zoo participarà a la festa per l’autisme “Connecta't al Blau”, organitzada per l’Associació Aprenem, que vetlla per les persones amb trastorns de l’espectre autista.  La festa s’emmarca en el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, i té l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les necessitats de les persones amb aquest trastorn i les seves famílies, reivindicar els seus drets i celebrar la diversitat amb una festa per a tothom, ciutadana i familiar.

 

Així, hem posat en disposició de l’associació entrades solidàries al 50% de descompte, que poden ser adquirides al web de l’Associació i a través de Ticketea i una part dels recursos que es recaptin es destinarà a seguir fent possible la inclusió dels infants amb autisme.

 

A la Plaça de la Dama del Paraigua s’habilitarà un punt d’informació on diversos voluntaris d’Aprenem informaran als visitants i recaptaran fons per a l’Associació.

 

Simultàniament, el “Connecta’t al Blau” tindrà lloc a 16 espais més de Barcelona, entre ells el Museu Marítim o el Museu Blau