27/05/17 Festa dels socis del Zoo Club

Zoo Barcelona

 

Aquest any el Zoo de Barcelona compleix 125 anys i ho hem volgut celebrar amb els socis i sòcies del Zoo Club, nens i grans que segueixen de ben a prop la vida del nostre parc i que durant anys han fet amistat amb molts dels animals que hi viuen i també amb les persones que els cuiden o que treballem perquè la visita al Zoo sigui una bona experiència. Per agrair-los el seu suport i la seva companyia, dissabte passat vam organitzar una vetllada especial per passar-ho bé junts i, com sempre, meravellar-nos amb els animals i les seves històries.

 

Van donar la benvinguda a la festa el president de B:SM i segon tinent d’alcalde, Jaume Collboni, el nou director del Zoo, Antoni Alarcón i el cap de Recerca i Conservació Josep Mª Alonso, que van explicar als socis que aquest zoo més que centenari té molt futur, i que ara comença una nova etapa centrada en la conservació, la recerca i l’educació, que esperem que el converteixi en tot un referent.

 

Festa del soci del Zoo Club
D'esquerra a dreta: Josep Mª Alonso, Jaume Collboni i Antoni Alarcón a l'inici de la jornada

 

Més de 7.000 persones, entre socis, els familiars i amics que van poder convidar per a l’ocasió, i resta de públic del Zoo, van participar en les activitats que vam organitzar per a la jornada: tallers, activitats infantils i xerrades relacionats amb la fauna que més necessita la nostra protecció i la que tenim més a prop nostre.

L’activitat estrella del dia, però, va ser la Gimcana zoològica: un joc de pistes senzill i divertit que van completar gairebé 400 participants i que va acabar amb el sorteig de 10 premis entre tots els esforçats gimcanistes.

 

Aquests van ser els guanyadors del sorteig. La nostra enhorabona!

Bàrbara León                                   

Martina López Carmona

Eva Butí Sánchez                            

Laia Pera Gili

Aimar Lorente Úbeda

Antonio Fructuoso Giménez

Antonio García Velasco

Cristina Ródenas Martínez

Josep Vidal Ramos

Lydia Escudero

 

Gimcana Zoològica
Una pista ben fàcil de la Gimcana zoològica!

 

Festa dels socis del Zoo Club
Taller "El teu jardí urbà"