Avui celebrem el nostre 11è Dreamnigth at the Zoo

Dreamnigth

Avui celebrem al Zoo la festa solidària  Dreamnight at the Zoo, una vetllada especial i totalment gratuïta que té lloc el vespre del primer divendres de juny a zoos de tot el món per a nens i nenes que pateixen una malaltia o discapacitat greu, i els seus pares i germans.

 

Dreamnigth

 

Des que va néixer al Zoo de Rotterdam a Holanda el 1996, aquesta iniciativa  s’ha anat estenent, i aquest any hi participen ja 282 zoos de 39 països  engrescats amb la idea de fer feliços a nens que ho passen malament i no tenen gaire ocasions de fer una visita al Zoo. Durant el 2016 al voltant de 100.000 famílies van participar en un Dreamnight en algun lloc del món. Això vol dir prop de mig milió de convidats especials!

   

Per a la festa d’enguany tancarem el Zoo una hora abans perquè els nostres convidats, una cinquantena de famílies, puguin viure un parc per a ells sols i marxar ja de nit, esperem que molt contents amb l'experiència viscuda i els regals que els donarem de record. Entre altres activitats, visitaran els dofins i els dragons de Komodo, donaran peix als pingüins i a les aus que vénen a passar la nit a l’arbrat del Zoo,  prepararan enriquiment per als suricates i faran de grangers. També tindrem un berenar i la participació de mags, Pallapupas (pallassos d’hospital) i el grup d’animació De moment fantàstics, que afegiran màgia i alegria a la vetllada.

 

Dreamnigth

 

El Zoo de Barcelona es va unir a la xarxa del Dreamnight l’any 2007, o siqui que aquesta serà la nostra 11na edició. Comptem per organitzar la festa amb la col·laboració de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, l’Hospital de Sant Joan de Déu i d’altres hospitals a través de les fundacions Make a Wish Spain, Pequeño deseo, El somni dels nens i Enriqueta Vilavecchia. A totes aquestes institucions els estem molt agraïts, com també a les empreses, entitats i voluntaris que ens ofereixen el seu temps, serveis o productes de manera desinteressada i sempre amb molt afecte i entusiasme.

 

Col·laboren:

Lynx Edicions, F.C. Barcelona, Quasar, Staedtler, Damm-Veri, Coca Cola, Frigo, Migueláñez, Party Fiesta, Aramark, Happy Foto, Arts and Documenta, Premium Merchandising, Transports Ciutat Comtal, Sorigué, Prevencontrol, Campofrío/Oscar Mayer, Pepsico, Societat Espanyola d’Il·lusionisme, Pallapupas, De moment fantàstics.