Casal de primavera

Des del
al
Zoo Barcelona

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo! Faran amics i, junts, aprendran moltes coses. 

Els casals del Zoo són una opció única de lleure didàctic que apropa el món de la fauna als infants i joves, i fomenta el respecte per la biodiversitat i el medi ambient.

 

Dies: De dilluns a dijous 

Horaris: 09:00 h a 13:00 (sense dinar) o de 09:00 a 16:30 (amb dinar)

Edat: De 5 a 13 anys

 

Inscripcions a partir del dia 4 de febrer.

 

Reunions  informatives:

Dijous dia 28 de març, 18.30h

Dimarts dia 2 d'abril, 18.30h

Dept. d'Educació del Zoo, Pg. Circumval·lació, 3


INSCRIPCIONS

Què farem?

Amb la  primavera, arriba un esclat de llum i color a la natura i també al Zoo. Podrem observar l’aparició de les primeres flors que formen part de la rica vida botànica del zoo i aprendrem la important funció de les abelles, encarregades de la pol·linització d’altres flors, i la seva aportació a la conservació i reproducció de les plantes.

Descobrirem també altres invertebrats espectaculars que formen part de la natura i donarem la benvinguda a tots aquells mamífers, aus i rèptils que hagin nascut al Zoo.

Els nens i nenes que participin en el casal es convertiran en autèntics “guardians de la natura” i començaran a treballar pels hàbitats i els animals que hi viuen. També descobriran què fa el Zoo per contribuir a la seva conservació i passaran uns dies esplèndids amb els seus animals i educadors.

Cada dia porta sorpreses diferents, amb temps per visitar molts racons del Zoo, veure com els cuidadors preparen el menjar dels animals i els cuiden, i ajudar en algunes d’aquestes tasques, ben a prop dels animals. No hi falten estones d’esbarjo, jocs i manualitats per endur-se un record especial d’una setmana inoblidable, sempre acompanyats dels educadors/es del Zoo, tots ells professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques i de lleure, responsables i molt engrescats!

Preus

Promoció del 25% de descompte

 

Casal de 4 dies sense dinar:

 • Socis Zoo Club: 108.00 €   (Amb descompte: 81€)
 • Socis Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 96€   (Amb descompte: 72€)
 • No socis del Zoo Club:  116€   (Amb descompte: 87€)
 • No socis Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 108€   (Amb descompte: 81€)

Casal de 4 dies amb dinar inclòs: 

 • Socis Zoo Club: 168 €   (Amb descompte: 126€)
 • Socis Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 152€   (Amb descompte: 114€)         
 • No socis del Zoo Club: 188€   (Amb descompte: 141€)
 • No socis Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 168€   (Amb descompte: 126€)

 

Places limitades

Tenim un servei de guarda d'infants que inclou l’entrada una hora abans de l’inici del casal (de 8.00 h a 9.00 h). Preu: 4.55 €/hora (places limitades).

Horari detallat

8.00 a 9.00 - Servei de guarderia per a qui ho hagi sol·licitat prèviament

8.50 - Obertura de portes del Departament d'Educació

9.00 - Inici del casal i presentació de les activitats diàries

9.00 a 12.30 - Activitats amb animals del Zoo, variables segons el dia i el tema del casal. Entre activitats, es fa una parada per esmorzar. 

13.00 a 14.00 - Dinar

13.00 - Sortida desls participants que només venen al casal del matí

14.00 a 15.00 - Temps de joc

15.00 a 16.20 - Treballs de camp, dinàmiques de grup i d'altres activitats.

16.20 - 16.30 S'obren les portes del Departament d'Educació. Recollida de nens i nenes 

Què cal portar!

Els nens i nenes han de portar roba còmoda i adequada a l'època de l'any. És convenient que portin un recanvi de roba i aconsellem duguin una gorra per cobrir-se del sol i que vinguin amb crema solar posada de casa (tot i que hi ha molts llocs amb ombra, no sempre estaran resguardats del sol). A l'estiu, han de portar banyador, xancletes i tovallola, ja que si el temps ho permet, podran remullar-se a l'hora del descans.

No és aconsellable que els nens/es portin objectes de valor com telèfons mòbils, jocs electrònics, càmeres de foto, diners, etc.

Cap a les 10.00h o 10.30h fem una curta parada en les nostres activitats i, si ho desitgeu, els nens/es poden portar un petit esmorzar.

Documentació necessària per completar la inscripció

Un cop feta la inscripció, cal portar al Departament d’Educació del Zoo la següent documentació:

 • Full d’inscripció i autorització signat pel pare/mare o tutor legal de l’infant
 • Fotocòpia del carnet de família nombrosa (si és el cas)
 • Fotocòpia del carnet de soci de Zoo-Club (si és el cas)
 • Fotocòpia del certificat de discapacitat (si és el cas)
 • Informe mèdic en cas d'intolerància o al·lèrgia alimentària per al servei de restauració zoodebarcelona@aramark.es. (En cas que dinin al casal)

Cal portar tota la documentació per a cadascun dels teus fills/es.

Informació d'utilitat

 • L’entrada i la sortida dels nens/nenes es fa sempre per la porta del Departament d’Educació del Zoo, Passeig de Circumval·lació, 3. 08003 Barcelona.
 • El primer dia es passa llista dels nens/es quan arriben i es dóna als seus responsables una nota amb el nom de l'educador/a que els correspon i l’aula on serà durant el casal. Els següents dies, es pot entrar directament a l’aula, tant per deixar com per recollir els nens/nenes. És molt important comunicar el primer dia al responsable dels casals o a l’educador/a si el participant serà recollit per algun/es altra/es persona/es i facilitar-ne el nom/s i DNIs.
 • El Parc Zoològic disposa d'un metge de guàrdia a partir de les 10 h del matí, que atendrà, en primera instància, qualsevol incidència que pugui presentar-se.
 • El dinar se serveix aproximadament a les 13 h en un dels restaurants del recinte. Si el teu fill/a ha de seguir alguna dieta especial o pateix alguna al·lèrgia o intolerància, no oblideu fer-ho constar en el full d'inscripció, i enviar l'informe mèdic on es detalla el problema al servei de restauració perquè puguin gestionar-ho com a mínim 10 dies abans de l'inici del casal a zoodebarcelona@aramark.es
 • Si cal donar algun medicament al participant, és necessari omplir un full d'autorització perquè el Servei mèdic pugui administrar-lo.
 • Els responsables dels participants que desitgin més informació sobre les activitats dels calsals de zoologia o sobre l'adaptació dels participants, podran parlar amb l'educador/a del seu grup, o amb la persona responsable dels casals, sempre que ho creguin necessari. La millor hora és a les 9 h o a les 16:20h.
 • Algunes de les activitats del programa poden ser suspeses o canviades de dia per causes derivades del maneig dels animals. 

 

Departament d’Educació

Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

T. 932 256 787.

escolazoo@bsmsa.cat