Els oceans, mars i rius

Des del
al
Zoo Barcelona

Dissabte d'Aventura

 

Animals com els cavallets de mar, les llúdrigues, els cocodrils, els pingüins, les tortugues... què tenen en comú? Que tots viuen a l’aigua!

 

En aquesta activitat ideal per al matí de dissabte adreçada als més petits de la casa, els educadors/es del Zoo, que són professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques, explicaran als nens i nenes tot el que vulguin saber d’aquests animals, com són, què mengen, com viuen. També els ajudaran a entendre que d’aquí a poc aquestes espècies podrien desaparèixer i és important saber tot el que podem fer per salvar els mars i els oceans d’arreu del món.


 

Accés: Departament d’Educació del Zoo de Barcelona. Passeig de Circumval·lació, 3

Horaris: 10:00 h a 13:00 h

Què farem?

Durant la seva ruta pel  Zoo, els petits exploradors fan molts descobriments que anoten al quadern de treball que els donem, amb espai per a les seves troballes i alguns passatemps. També fan un treball manual que s’enduen com a record d’una aventura bestial! Porta’ls a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura!

Preus

  • *Infant membre del Zoo Club: 10€
  • *Infant no membre del Zoo Club: 20€

 

*Infant de 4 a 11 anys

Inscripcions

Inscripcions fins al dimecres anterior a l’activitat.
Places limitades.


Truca’ns o escriu-nos a:

Departament d’Educació

Informació i reserves: T. 932 256 787. Dilluns a dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 16:30. Divendres de 09:00 a 13:30.

Informació: T. 937 065 656 de 09:00 a 20:00

escolazoo@bsmsa.cat

 

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul•lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.