L'entrenament dels elefants

Des del
al
Zoo Barcelona

Vols veure com entrenem la Susi, la Yoyo i la Bully per poder-les cuidar millor?

 

Els caps de setmana i festius s’anuncia per megafonia una o dues sessions d’entrenament d’elefants per part dels cuidadors a la seva instal·lació.

 

A través d’una tanca especial d’entrenament, els cuidadors, especialitzats en l’atenció de les elefantes del Zoo, els fan treure les potes, trompa i orelles, per poder fer-los la pedicura --molt important per al seu benestar--, o per poder extreure mostres per a analítiques amb facilitat i sense que s’estressin sempre que calgui. A més, aquest exercici és molt bo per als animals i els encanta! Tot un espectacle!

 

La Susi, la Yoyo i la Bully són elefantes de l’espècie Loxondonta africana que van ser acollides al Zoo de Barcelona després d’haver passat experiències dures en alguna època de la seva vida amb propietaris que no les cuidaven adequadament. Aquestes vivències els han deixat seqüeles físiques i en el seu comportament que, amb afecte, dedicació i l’assessorament especial d’un expert internacional, el personal del Zoo ha pogut reduir força.

 

De vegades hem d’anul·lar algunes activitats per necessitats dels animals o si alguna incidència o raó tècnica ens hi obliga.

 

Dates: Caps de setmana i festius

Horari: S'anuncien les sessions per megafonia