Petits exploradors

Des del
al
Casal-estiu

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo! Faran amics i, junts, aprendran moltes coses. 

Els casals del Zoo són una opció única de lleure didàctic que apropa el món de la fauna als infants i joves, i fomenta el respecte per la biodiversitat i el medi ambient.

 

Dies: De dilluns a divendres

Horaris: 09:00 a 13:00 (sense dinar) o de 09:00 a 16:30 (amb dinar)

Edat: De 5 a 8 anys

 

Inscripcions a partir del dia 6 de maig 

Reunió informativa sobre els casals d’estiu:

Dimarts 28 de maig de 18:30 a 19:30

Dijous 6 de juny de 18:30 a 19:30

Dimarts 18 de juny de 18:30 a 19:30


INSCRIPCIONS

Què farem?

Quins són els animals que més fascinen els petits? Els pingüins, els lleons, els elefants, els flamencs...

En aquest casal, basant-nos en la curiositat i les característiques de la ment infantil, farem jocs de pistes per trobar els animals que volem observar i estudiar durant la setmana, i també altres tipus  d’activitats que ens ajudaran a conèixer-los de ben a prop.

 

Cada dia portarà sorpreses diferents, amb temps per visitar molts racons del Zoo, veure com els cuidadors preparen el menjar dels animals i els cuiden, i ajudar en algunes d’aquestes tasques. No hi faltaran estones d’esbarjo, jocs i manualitats per endur-se un record especial d’una setmana inoblidable, sempre acompanyats dels educadors/es del Zoo, tots ells professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques i de lleure.

Els educadors/es del Zoo, professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques, s’ocupen que tot  vagi com una seda.

Preus

Casal de 5 dies sense dinar:

 • Socis Zoo Club: 135€
 • Socis Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 120€
 • No socis del Zoo Club: 145€
 • No socis Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 135€

Casal de 5 dies amb dinar inclòs: 

 • Socis Zoo Club: 210€
 • Socis Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 190€
 • No socis del Zoo Club:  235€
 • No socis Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 210€

Places limitades

 

Promocions especials (no acumulables amb altres descomptes):
Per a 2 casals o 2 germans: 5% de descompte addicional
Per a 3 germans o mes: 10% de descompte addicional.

 

Tenim un servei de guarda d'infants que inclou l’entrada una hora abans de l’inici del casal (de 8.00 h a 9.00 h). Preu: 4.55 €/hora (places limitades).

Horari detallat

8.00 a 9.00 - Servei de guarderia per a qui ho hagi sol·licitat prèviament

8.50 - Obertura de portes del Departament d'Educació

9.00 - Inici del casal i presentació de les activitats diàries

9.00 a 12.30 - Activitats amb animals del Zoo, variables segons el dia i el tema del casal. Entre activitats, es fa una parada per esmorzar. 

13.00 a 14.00 - Dinar

13.00 - Sortida desls participants que només venen al casal del matí

14.00 a 15.00 - Temps de joc

15.00 a 16.20 - Treballs de camp, dinàmiques de grup i d'altres activitats.

16.20 - 16.30 S'obren les portes del Departament d'Educació. Recollida de nens i nenes 

Què cal portar!

Els nens i nenes han de portar roba còmoda i adequada a l'època de l'any. És convinent que portin un recanvi de roba. A l'estiu, han de portar banyador, xancletes i tovallola, ja que si el temps ho permet, podran remullar-se a l'hora del descans.

No és aconsellable que els nens/es portin objectes de valor com telèfons mòbils, jocs electrònics, càmeres de foto, diners, etc.

Cap a les 10:00 o 10:30 fem una curta parada en les nostres activitats i, si ho desitgeu, els nens/es poden portar un petit esmorzar.

Documentació necessària per completar la inscripció

Un cop feta la inscripció, cal portar al Departament d’Educació del Zoo la següent documentació:

 1. Full d’inscripció i autorització signat pel pare/mare o tutor legal de l’infant
 2. Fotocòpia del carnet de família nombrosa (si és el cas)
 3. Fotocòpia del carnet de soci de Zoo-Club (si és el cas)
 4. Fotocòpia del certificat de discapacitat (si és el cas)
 5. Informe mèdic en cas d'intolerància o al·lèrgia alimentària per al servei de restauració zoodebarcelona@aramark.es. (En cas que dinin al casal)

 

 • Cal portar tota la documentació per a cadascun dels teus fills/es.
 • És obligatori fer arribar via correu electrònic (escolazoo@bsmsa.cat), com a màxim, 10 dies abans de l’inici del casal tota la documentació.
 • La documentació original signada s’haurà d’entregar com a màxim el mateix dia d’inici del casal.
 • En cas que tota la documentació no es lliuri en els terminis indicats, la prereserva quedarà anul·lada automàticament.

Informació d'utilitat

 • ​​​​​​L’entrada i la sortida dels nens/nenes es fa sempre per la porta del Departament d’Educació del Zoo, Passeig de Circumval·lació, 3. 08003 Barcelona.
 • El primer dia es passa llista dels nens/es quan arriben i es dóna als seus responsables una nota amb el nom de l'educador/a que els correspon i l’aula on serà durant el casal. Els següents dies, es pot entrar directament a l’aula, tant per deixar com per recollir els nens/nenes. És molt important comunicar el primer dia al responsable dels casals o a l’educador/a si el participant serà recollit per algun/es altra/es persona/es i facilitar-ne el nom/s i DNIs.
 • El Parc Zoològic disposa d'un metge de guàrdia a partir de les 10 h del matí, que atendrà, en primera instància, qualsevol incidència que pugui presentar-se.
 • El dinar se serveix aproximadament a les 13 h en un dels restaurants del recinte. Si el teu fill/a ha de seguir alguna dieta especial o pateix alguna al·lèrgia o intolerància, no oblideu fer-ho constar en el full d'inscripció, i enviar l'informe mèdic on es detalla el problema al servei de restauració perquè puguin gestionar-ho com a mínim 10 dies abans de l'inici del casal a zoodebarcelona@aramark.es
 • Si cal donar algun medicament al participant, és necessari omplir un full d'autorització perquè el Servei mèdic pugui administrar-lo.
 • Els responsables dels participants que desitgin més informació sobre les activitats dels calsals de zoologia o sobre l'adaptació dels participants, podran parlar amb l'educador/a del seu grup, o amb la persona responsable dels casals, sempre que ho creguin necessari. La millor hora és a les 9 h o a les 16:20h.
 • Algunes de les activitats del programa poden ser suspeses o canviades de dia per causes derivades del maneig dels animals. 

Descarrega't el menú

Informació i reserves

Departament d’Educació

Pg. Circumval.lació, 3, 08003 Barcelona 

Dilluns a divendres de 09:00 a 14:00

Dilluns i dimecres de 15:00 a 16:30

T. 932 256 787

escolazoo@bsmsa.cat