Blog d'educació

m

Taller de Vertebrats

Els alumnes de primer i segon de l'escola Josep Maria Ciurana han pogut experimentar  i posar a prova els seus sentits, han investigat amb ajuda de les lupes varies estructures dels vertebrats i han descobert  com es reprodueixen.

També han conegut tots els tipus de vertebrats en un recorregut on les educadores han anat introduïnt diferents aspectes dels peixos, amfibis, rèptils, aus i mamífers.

m

Taller d'invertebrats

Avui els alumnes de le primer ed la ESO de l'escola Roca s'han endinsat en el fantàstic món dels invertebrats amb un seguit d'activitats amb material biològic on han pogut observar les característiques més importants dels diferents grups.

A més han pogut gaudir de l'experiència de veure ben de prop alguns dels invertebrats més espectaculars del planeta.

m

m

Jornada de portes obertes pels professors

Com cada any realitzem varies jornades de portes obertes per als professors de pre-escolar, primària i secundària per explicar totes les activitats educatives que fem des del Departament d' Educació .

Ressolem els dubtes que puguin tenir i ensenyem diferents mostres de materials utilitzats.

Agraïm l'assistència i l'interès mostrat!.m

grup

APS_ Mare de Deu del Roser

Aviu hem anat a veure la presentació final del Projecte d’Aprenentatge Servei ( APS) que han realitzat els alumnes de l’Escola Mare de Deu del Roser sobre el tema de les Aus.

L’equip ha explicat als companys/es les veritables funcions del Zoo, la importància de la sensibilització i conservació ver la Natura i han pogut experimentar per ells mateixos com n’és de clau la tasca d’educació ja que han estat els educadors en dues classes de 4rt de primària explicant i elaborant menjadores per ocells amb material reciclat.

m

L'escola Isabel Besora ens visita

Els nens i nenes de 3er s'han endinçat en el fantàstic món del zoo, tot i la pluja això no ens ha aturat ja que venien ben preparats.

Han pogut visitar llocs increíbles com el dormitori de les jirafes, el quiròfan on operen als animals o el magatzem on guardem el menjar dels 2000 animals que viuen amb nosaltres.

També han descobert d'on venen els animals que tenim al zoo, com els ajudem i com alliberem,a alguns d'ells, al seu hàbitat.

m

Els pingüins

L'escola veïna del Parc de la Ciutadella han vingut a conèixer els nostres pingüins i a apendre moltes coses sobre ells.

També han visitat a altres ocells pescadors com els jabirús i els ibis on han pogut admirar els becs tan diferents que tenen tots i que s'alimenten de peixos com els pingüins.

m