CASAL DE CAP D' ANY 2

m

Som guardians de la natura!

Viatgem per tot el món per veure on viuen els animals i quins problemes tenen a casa seva! Si sabem això ho podrem solucionar.

Amb el que hem après farem que els animals en perill d' extinció que viuen al Zoo, per evitar que desapareguin, estiguin el millor possible. Per això els hi hem preparat joguines, algunes amb menjar a dins i altres sense. Hem vist que els cuidadors ja fan aquesta feina però els hem ajudat aquests dies!

A part dels vertebrats, hem pogut veure invertebrats fantàstics ben de prop! Són els animals més abundants de planeta i fan una feinada molt important per tothom en tots els ecosistemes!

Ha sigut genial veure als animals tan a prop i poder portar aquestes joguines o enriquiments, ens han explicat la feina de cada animal a la natura i la seva importància. Tots estem connectats i tots som igual d' importants!

Ens  ha agradat acabar l' any aprenent moltes coses de la natura i dels animals i poder ajudar-los a tots, des del lleó de la sabana africana al tritó del Montseny, amb petits canvis que podem fer des de casa!