CASAL DE CAP D' ANY 3

m

Hem volgut acabar l' any aprenent moltes coses sobre la natura i els animals, per ser uns bons guardians de la natura!

Per això hem viatjat per tots els continents visitant a anfibis, rèptils, aus i mamífers. Ens han explicat moltes curiositats i els perills que tenen al sus hàbitats per sobreviure, tots provocats per nosaltres: els humans. També que el Zoo existeix per intentar que molts dels animals que hem vist, i que fan una feina important a l' ecosistema on viuen , desapareguin.

Al Zoo tenen animals que han desaparegut del seu hàbitat i gràcies a la feina del conjunt de Zoos i centres de recuperació estan aconseguint que puguin tornar a casa. No us penseu que és una cosa fàcil: intervenen els goberns del país, la educació de la població... Però sabeu què?

Al Zoo, ho estan aconseguint amb diferents espècies d' altres continents com la gasela Dorcas i la Dama Mohor de l' Àfrica i el tritó del Montseny, la tortuga de rierol, la tortuga mediterrània i el fartet de Catalunya, entre altres. I nosaltres hem volgut, que mentre estiguin al Zoo, facin comportaments que farien a la natura, per això  hem ajudat als seus cuidadors durant aquests dies, a cuidar-los fent enriquiments: joguines amb o sense menjar per diferents animals o tirant el menjar per tot el pati per a que el busquin...

Ens ha encantat conèixe'ls a tots i també saber que nosaltres des de Catalunya podem millorar els hàbitats dels animals d' aquí però també dels animals d'altres continents tot canviant petits hàbits a casa! Això és genial! I, com diu la nostra educadora del Zoo, tots els petits canvis són importants!

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

 

m

m

m

m

m

m

m

 

m

m

m

m

m

m